Sharp ESFC6122A2EN – mașina de spălat personalizată

Sharp ESFC6122A2EN este o mașină de spălat foarte modernă, care se face remarcată atât la nivelul designului, cât și la nivelul performanței. Astfel, mașina are o eficiență foarte bună de spălare, asigurată de numeroase tehnologii avansate și un design cu totul aparte. Mașina de spălat Sharp are un preț de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat), oferind un raport calitate-preț foarte bun. Aceasta este o mașină de spălat care îmbină un design atractiv cu dotări pe măsură, fiind atât arătoasă, cât și performantă și eficientă. Mașina are un consum foarte bun și un nivel de zgomot redus, așa că  funcționarea sa este prietenoasă până la sfârșit.

Modelul este printre singurele care au inserții de roșu în design, rama de la hublou și butonul circular central pentru setarea programului având această culoare. Aceste inserții continuă cromatic logo-ul Sharp. Hubloul reprezintă cu siguranță un centru de interes, nu doar datorită culorii, ci și datorită dimensiunilor sale, acesta având un diametru de 33 cm și un volum de 41 de litri, ceea ce oferă o capacitate bună de încărcare, de 6 kg. Panoul de control este prevăzut cu un ecran LCD generos care permite o setare mult mai ușoară și o reglare în detaliu a programelor de spălare. Aspectul general este unul elegant și foarte modern iar, cu  dimensiunile de 84.5 x 59.7 x 41.6 cm pe care le are, maşina poate fi încorporabilă și în mobilierul de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat rufe

Sharp ESFC6122A2EN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, modelul are o putere de centrifugare de 1200 rpm și este dotat cu tehnologii performante de spălare. Sistemul inteligent Eco-Logic permite mașinii să detecteze automat cantitatea de haine și să adapteze consumul de apă și de energie la aceasta, rezultatele fiind cu 50% mai economice. De asemenea, datorită sistemului automat de detectare a spumei, nivelul de apă va fi întotdeauna cel optim, evitând risipa, dar și clătirea insuficientă a hainelor. Nivelul de zgomot variază între 61 și 79 dB, așa că funcționarea este destul de silențioasă.

Se remarcă existența unui selector de pete care ușurează considerabil munca ta și face totul automat, astfel că vei putea alege tipul de pată dintr-o listă de 22 de opțiuni, iar mașina va regla setările pentru a o îndepărta eficient.

În ceea ce privește programele, vei găsi un număr de 14. Printre acestea se numără atât programe clasice precum cele pentru bumbac, lână, sintetice etc, cât și programe dedicate articolelor sportive, cămășilor sau spălării pe timp de noapte. Programul de noapte funcționează până la începerea ciclului de rotiri, evitând zgomotul și tulburarea somnului. Există de asemenea și un program special pentru persoane alergice, care asigură îndepărtarea oricărei urme de detergent de pe haine, pe lângă cea a alergenilor cei mai frecvenți.

Performanța ridicată a mașinii nu afectează consumul, acesta fiind menținut la un nivel atractiv. Astfel, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, consumul standard pentru un program fiind de doar 1.02 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atractiv, cu inserții de roșu
  • eficiență bună de spălare
  • programe variate
  • consum energetic redus

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.7
Design - 9.5
Performanțe - 9.4

9.5

O alegere eficientă

Sharp ESFC6122A2EN este o mașină de spălat rufe eficientă, ce are grijă ca rufele tale să arate impecabil după fiecare spălare.

Vezi detalii
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.