Sharp ESFB7144A2EN – mașina de spălat puternică și economică

Sharp este producătorul care a lansat prima mașină de spălat automată din Japonia, având o experiență foarte mare pe piața de electrocasnice și aducând inovații importante de-a lungul timpului. Sharp ESFB7144A2EN este un model actual, care beneficiază de tehnologii avansate și oferă o eficiență de spălare foarte bună pentru un preț extrem de atractiv. Are un preț de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat), fiind o mașină de spălat care oferă un pachet complet de funcții atractive, începând cu un număr mare de programe pe care le adaptează economic și ajungând la o stoarcere eficientă și o capacitate mare de încărcare. Rezultatul constă într-un echilibru tehnic foarte bun, care plasează modelul în fața multor altora la preț mai ridicat.

Designul este simplu și compact, mașina având dimensiunile de 84.5 x 59.7 x 52.7 cm și o carcasă albă, fără prea multe detalii. Se remarcă în schimb panoul de control cu ecran LED însoțit de butoane de tip push, care te vor susține în setarea programelor, oferind un control mult mai simplu și mai precis. Hubloul are dimensiuni generoase, având un diametru de 30 de cm și fiind potrivit pentru o încărcare și descărcare mai confortabile.

Poze cu mașina de spălat rufe

Sharp ESFB7144A2EN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are o capacitate de încărcare de 7 kg de haine, așa că este numai bună pentru o familie cu 1-2 copii, în felul acesta nemaitrebuind să repeți un număr mare de programe de spălare.

Partea la care mașina se remarcă în mod special este cea a peformanței. Aici întâlnim o viteză de centrifugare maximă de 1400 rpm, un consum redus de energie și tehnologii de spălare foarte eficiente. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ și are un consum de doar 1.06 kWh, consumul fiind susținut de sistemul Eco-Logic dotat cu senzori pentru detectarea cantității de haine și adaptarea timpului de spălare și energiei la aceasta. Atunci când mașina este încărcată la jumătate, resursele se adaptează pentru rezultate optime. Consumul de apă pentru un ciclu de spălare este de doar 50 de litri, acesta beneficiind la rândul său de un control prin senzori de detectare a spumei ce asigură nu doar un consum redus de apă, ci și o clătire eficientă a hainelor. Modelul beneficiază de asemenea de un sistem de protecție împotriva inundațiilor și un sistem de siguranță pentru copii.

Funcționarea nu este doar economică și eficientă, dar și silențioasă, nivelul de zgomot la spălare fiind de 58 dB, iar cel la centrifugare de 79 dB.

Mașina îți pune la dispoziție 14 programe de spălare, existând atât soluții pentru hainele din bumbac, lână sau sintetice, cât și unele pentru anumite articole vestimentare sau funcții speciale de spălare. Vorbim printre altele de un program special pentru cămăși, unul pentru călcarea ușoară, unul pentru haine sport sau unul pentru persoane alergice.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • consum de clasă A++
  • eficiență mare de spălare
  • putere de centrifugare de 1400 rpm
  • programe variate

Contra:

  • nivelul de zgomot poate deveni destul de mare în treapta maximă de centrifugare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.6
Performanțe - 9.7

9.6

O alegere eficientă

Sharp ESFB7144A2EN este o mașină de spălat rufe eficientă, cu un consum mic, dar și cu o viteză de rotație foarte mare, potrivită pentu o familie numeroasă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.