Sharp ESFA7123A1EN – mașina de spălat cu capacitate bună de încărcare

Pentru o familie, capacitatea de încărcare a mașinii de spălat reprezintă un criteriu esențial, fiind mult mai util și mai economic ca aceasta să aibă o capacitate mai mare. Sharp ESFA7123A1EN este o mașină cu o capacitate bună, care beneficiază în plus de un consum redus, fiind economică până la capăt. Mașina de spălat are un preț de aproximativ 1449 lei (verifică preț actualizat), fiind una dintre cele mai ieftine mașini pentru capacitatea sa de încărcare și dotările de care beneficiază.

Modelul are un design simplu, fiind complet alb, iar singura zonă mai animată este reprezentată de panoul de control prevăzut cu ecran LCD. Ecranul este destul de generos și este baza de comandă pentru setarea programelor de spălare. Afișajul permite o setare ușoară, intuitivă și creează un aspect modern. Hubloul are un diametru de 30 cm, așa că vei putea încărca ușor mașina, aceasta având dimensiunile totale de 84.5 x 59.7 x 52.7 cm și fiind perfect încorporabilă. Capacitatea de încărcare de 7 kg este suficientă pentru a face față unei familii cu 1-2 copii, așa că nu va fi nevoie de un număr mare de spălări.

Poze cu mașina de spălat rufe

Sharp ESFA7123A1EN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, modelul are o putere de centrifugare de 1200 rpm și o eficiență de spălare ridicată. Stoarcerea este foarte bună, iar în spatele spălării se află mai multe tehnologii inteligente care asigură eficiența. Se remarcă astfel în primul rând sistemul Eco-Logic care prin intermediul unor senzori detectează automat cantitatea de haine și adaptează consumul de apă și de energie la aceasta, oferind rezultate cu până la 50% mai economice. Construcția mașinii susține un nivel redus de zgomot, la care contribuie de asemenea și sistemul de rotație silențios, nivelul de zgomot variind între 58 și 79 dB.

Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are un consum de doar 1.19 kWh. De asemenea, consumul de apă pentru un ciclu de spălare este de 50 de litri.

În ceea ce privește programele, acestea sunt foarte variate și au o mare contribuție la eficiența spălării. Vei găsi așadar programe pentru orice țesătură sau pată, atât unele pentru bumbac, lână sau sintetice, cât și unele speciale dedicate hainelor de sport, cămășilor sau încărcăturilor amestecate. Există totodată programe pentru clătirea și stoarcerea suplimentară, pentru consum sau timp redus, precum și pentru călcarea ușoară sau persoane alergice.

Modelul are o eficiență mare de spălare și o stoarcere foarte bună, ceea ce în completare cu un consum bun și o capacitate de încărcare de 7 kg creează o descriere tehnică perfectă pentru un astfel de aparat electrocasnic. Sharp este un producător japonez de încredere, cu experiență foarte mare pe piață, așa că produsul are în plus și avantajul de a aparține unui brand destul de cunoscut chiar și pe piața de la noi din țară.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • putere mare de centrifugare
  • eficiență bună de spălare
  • consum bun
  • număr mare de programe

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.1
Design - 9.1
Performanțe - 9.3

9.2

O alegere bună

Sharp ESFA7123A1EN este o mașină de spălat de calitate, care reușește să mențină un preț impresionant pentru dotările sale.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.