Sharp ESFA7103A1EN – mașina de spălat japoneză

Sharp este un producător renumit în Romania mai ales pentru televizoarele sale, producătorul japonez având însă în ofertă o serie mult mai largă de electronice și electrocasnice, printre care și mașini de spălat. Sharp ESFA7103A1EN este un model accesibil care promite să ofere o eficiență bună. Are un preț de aproximativ 1399 lei (verifică preț actualizat), încadrându-se în media de pe piață pentru categoria sa.

Mașina de spălat are un design destul de simplu, dar care ține pasul cu trendurile actuale. Astfel, carcasa este albă și are o construcție compactă și rezistentă. Designul este conceput special pentru a reduce vibrațiile și zgomotul și a crește stabilitatea. Modelul are un panou de control prevăzut cu afișaj LCD și o interfață foarte ușoară, fiind foarte simplu de setat programul dorit. Coborând cu un nivel, hubloul este destul de mare pentru a permite încărcarea și descărcarea ușoară cu haine. La interior modelul este dotat cu materiale de calitate, tamburul fiind alcătuit din oțel inoxidabil, iar cuva din polipropilenă. Mașina are dimensiunile de 84.5 x 59.7 x 52.7 cm și poate fi încorporată, aceasta având capacul superior detașabil și fiind prevăzută cu picioare ajustabile.

Poze cu mașina de spălat rufe

Sharp ESFA7103A1EN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Trecând la nivelul performanței, mașina nu este cea mai puternică, având o putere maximă de centrifugare de 1000 rpm. Capacitatea de încărcare este de 7 kg, așa că modelul este potrivit dacă ai nevoie de spălarea unei cantități medii de haine ce pot fi stoarse la o putere mai mică. Mașina se încadrează în clasa de energie A+ și are un consum standard de 1.19 kWh. Consumul de apă per spălare este de 50 de litri, iar pentru a plusa pe partea de funcționare economică mașina este dotată cu sistemul Eco-Logic, care permite încărcarea la jumătate. Astfel, cu ajutorul unor senzori se va detecta automat cantitatea de haine, iar timpul de spălare și consumul de apă și energie vor fi adaptate pentru o eficiență optimă. De asemenea, senzorii pot detecta și cantitatea de spumă, astfel încât hainele să fie clătite întotdeauna corespunzător. Eficiența generală este astfel una bună.

Modelul beneficiază de protecție împotriva inundațiilor și un sistem de siguranță pentru copii, așa că nu va trebui să îți mai faci griji din aceste privințe.

La nivelul programelor de spălare vei avea nu mai puțin de 14 opțiuni, putând alege dintre programe precum cel pentru bumbac, cel pentru lână, cel pentru cămăși, cel pentru articole sport, spălare manuală etc. Programul pentru spălare rapidă durează 15 minute. Dintre programe este de remarcat cel antialergic, ideal pentru spălarea hainelor bebelușilor și persoanelor cu pielea sensibilă, care îndepărtează orice urmă de detergent și alergeni.

Modelul este economic și va atrage facturi mici, astfel încât familia să beneficieze la maximum de pe urma lui.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design cu interfață ușor de folosit
  • tehnologii avansate de spălare
  • consum bun
  • programe variate

Contra:

  • putere ceva mai mică de centrifugare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 8.5
Performanțe - 8.4

8.7

O alegere accesibilă

Sharp ESFA7103A1EN este o mașină de spălat de calitate japoneză, ce propune o serie de dotări care asigură o eficiență generală bună de spălare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.