Sharp ESFA6103W2EE – un model Slim, numai bun de pus la treabă

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 9
Design - 8.7
Eficiență energetică - 8.8
Eficiență de stoarcere - 8.4

8.7

O alegere eficientă

Sharp ESFA6103W2EE este o mașină de spălat rufe Slim, cu specificații medii și preț avantajos, ideală pentru spațiile mici.

Vezi în magazin
User Rating: 3.5 ( 1 votes)

Cu o experiență de peste 100 de ani în dezvoltarea produselor, Sharp ne propune o mașină de spălat rufe eficientă, potrivită pentru un buget decent. Este vorba de modelul Sharp ESFA6103W2EE, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1349 lei (verifică preț actualizat). Zilele trecute am observat că era inclus în oferta promoțională, la un preț foarte avantajos, astfel că îl poți prinde la reducere cu puțin noroc.

Vorbim de o mașină de spălat rufe, cu un design simplist, dar plăcut. Nu impresionează în mod deosebit, dar nici nu dezamăgește. Designul complet alb, o va face să se încadreze cu ușurință în orice decor, fie că vorbim de o bucătărie cu un aspect vesel, fie că discutăm de un hol ceva mai sobru. În partea superioară se poate observa panoul de control foarte aerisit, dotat cu sertarul pentru detergent, selectorul de programe și în partea dreaptă afișajul de tip LED, la baza căruia se găsesc o serie de butoane pentru optimizarea programelor. Modelul Sharp este unul Slim, potrivit pentru atât pentru apartamentele mici(în care fiecare cm contează), cât și pentru utilizatorii dornici de spații cât mai mari, ce par cât mai aerisite.

Poze cu Sharp ESFA6103W2EE

Sharp ESFA6103W2EE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat a japonezilor are o capacitate de încărcare de 6 kg, suficient încât să facă față unor cerințe decente. Este ideală pentru familiile mici, sau de ce nu pentru studenții care stau cu chirie. Viteza de centrifugare de 1000 rpm stoarce rufele perfect, astfel că nu necesită să stea mult timp la uscat. Atenție însă la rufele delicate, o viteza de stoarcere prea mare le-ar putea deteriora.

Modelul Sharp se încadrează în categoria ”Mașini de spălat rufe economice”. Are un consum anual de energie de 171 kWh și se încadrează în clasa de eficiență energetică A++. Nici consumul de apă nu este prea mare, 9900 l/an. Cu funcția Eco-logic nu vei mai fi nevoit să aștepți până când strângi cantitatea necesară de rufe pentru un ciclu de spălare. Vei putea spăla o cantitate mai mică, cu un consum de apă și energie ajustat pentru o cuvă plină pe jumătate.

Cele 15 programe sunt suficiente pentru a acoperi o plajă de țesături destul de generoasă. Programul cel mai rapid este de doar 15 minute și este ideal pentru rufele ce necesită o reîmprospătare sau sunt prea puțin murdare. De regulă programul rapid este cel mai des utilizat. Este practic și eficient.

În cazul în care ai copii destul de curioși, poți spăla liniștit rufe. Mașina de spălat beneficiază de un sistem de siguranță împotriva copiilor, ce face ca odată început ciclul de spălare, să se blocheze accesul în interiorul cuvei. Prin urmare nu vei întâmpina incidente neplăcute din acest punct de vedere.

Nu este nici zgomotoasă, atinge doar 58 dB în timpul spălării. Ar fi echivalentul unei conversații de fundal dintr-un restaurant. Totuși în timpul centrifugării își face simțită  prezența, ajungând la 77 dB.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • programare întârziată,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.