Sharp ESFA6102A2EN – mașina de spălat rufe foarte ieftină

Sharp ESFA6102A2EN este una dintre cele mai ieftine mașini de spălat de pe piață, fără a face însă compromisuri în ceea ce privește calitatea spălării. Modelul are dimensiuni slim și se încadrează ușor în orice spațiu, fiind potrivit mai ales pentru garsoniere sau apartamentele cu spații mai mici. Are un preț de aproximativ 1349 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte atractiv pentru un astfel de aparat.

Designul este unul simplu, dar de efect, carcasa complet albă oferind o eleganță ridicată și un aspect imaculat. Modelul are dimensiunile de 84.5 x 59.7 x 41.6 cm și este foarte ușor de încorporat în mobila de bucătărie. Panoul de control este dotat cu un ecran LED care oferă informații utile despre programe, astfel încât setarea să se facă mult mai rapid. Panoul este prevăzut de asemenea cu butoane de tip push și pictograme, asistându-te suplimentar. Hubloul are dimensiuni generoase, diametrul de 30 cm fiind potrivit pentru o descărcare comodă, iar  pereții laterali ai mașinii sunt prevăzuți cu un design pentru reducerea zgomotului și vibrațiilor.

Poze cu mașina de spălat rufe

Sharp ESFA6102A2EN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are o capacitate de încărcare de 6 kg, fiind potrivită pentru un număr redus de persoane. Cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil. Viteza maximă de centrifugare este de 1000 rpm, stoarcerea având o eficiență medie.

Modelul are un consum de clasă A++ și are un consum standard de doar 1.02 kWh, consumul redus fiind adaptat și pentru spălarea unei cantități mai mici de haine.  Astfel, sistemul Eco-Logic este optimizat pentru a fi eficient în cazul încărcării la jumătate și activează senzorii pentru detectarea cantității de haine în vederea adaptării timpului de spălare și energiei la aceasta. Nu va mai avea loc risipa de energie inutilă, iar rezultatele vor fi vizibile la sosirea facturilor. Modelul beneficiază de asemenea de un sistem de protecție împotriva inundațiilor și un sistem de siguranță pentru copii, oferindu-ți suportul de care ai nevoie pentru a scăpa de griji.

Mașina oferă 14 programe de spălare, acestea fiind adaptate pentru diverse tipuri de pete. Printre programe se numără unele pentru hainele din bumbac, lână sau sintetice, dar și unele pentru cămăși, haine sport, persoane alergice sau funcții conexe spălării precum călcarea ușoară, clătirea suplimentară, consumul redus de resurse. Programul scurt are o durată de 15 minute, fiind cu adevărat rapid.

Mașina are o funcționare silențioasă, nivelul maxim de zgomot la spălare fiind de 58 dB, iar cel la centrifugare fiind de 77 dB.

Capacitatea de încărcare mică este potrivită pentru un număr redus de persoane, iar în cazul în care ai nevoie de repetarea unor cicluri de spălare vei beneficia de sprijinul eficienței energetice atractive. Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • consum de clasă A++
  • programe variate, cu funcții adaptate pentru numeroase situații
  • design modern cu ecran LED generos ce se poate încadra în spații reduse
  • funcționare silențioasă

Contra:

  • viteza de centrifugare este mai mică
  • capacitate mică de încărcare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.8
Design - 8.6
Performanțe - 8.2

8.5

O alegere accesibilă

Sharp ESFA6102A2EN este o mașină de spălat rufe slim ieftină, ideală pentru cei ce nu își doresc să investească prea mult într-o mașină de spălat.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.