Sharp ESFA5101A1EN – mașina de spălat rufe compactă

Pentru cei care au un spațiu mai mic la dispoziție în baie sau bucătărie pentru mașina de spălat, Sharp ESFA5101A1EN reprezintă o soluție foarte bună. Mașina are un preț bun și beneficiază de dotări atractive, ocupând în același timp un spațiu redus. Are un preț de aproximativ 1159 lei (verifică preț actualizat), raportul dintre performanță și acesta fiind unul foarte atractiv.

Modelul este complet alb, panoul de control fiind cel responsabil pentru animarea designului. Astfel, panoul este prevăzut cu un ecran cu afișaj LED de dimensiuni generoase și pictograme, oferind o interfață extrem de ușor de folosit de către oricine. Hubloul este mare și are deschidere largă, făcând descărcarea mult mai comodă. Mașina are dimensiunile de 84.5 x 59.7 x 41.6 cm și poate fi încorporată ușor în mobilierul de bucătărie, mai ales că aceasta beneficiază de picioare ajustabile pentru o fixare sigură. Dimensiunile reduse fac mașina ușor de încadrat în băile, bucătăriile sau holurile mai înguste.

Poze cu mașina de spălat rufe

Sharp ESFA5101A1EN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are o capacitate de încărcare de 6 kg, valoarea mai redusă fiind rezultatul designului îngust. La interior, tamburul este alcătuit din oțel inoxidabil, iar cuva din polipropilenă.

La nivelul performanței, mașina are o putere maximă de centrifugare de 1000 rpm, încadrându-se în clasa medie.

Modelul are un consum de clasă A++, funcționând foarte economic, consumul standard fiind de 1.02 kWh. Consumul de apă este și el redus, valoarea anuală fiind de 9900 litri.

Eficiența energetică ridicată se datorează printre altele sistemului Eco-Logic care permite încărcarea la jumătate. Acesta este prevăzut cu senzori avansați pentru detectarea cantității de haine care folosesc datele pentru reglarea timpului de spălare și consumului de apă și energie. În acest fel, vei putea spăla cantități mai mici de haine fără să faci risipă de resurse.

Mașina îți pune la dispoziție 14 opțiuni de programe de spălare, oferta fiind foarte variată. Vei găsi astfel programe clasice precum cel pentru bumbac, lână, delicate etc, dar și programe speciale precum cel pentru cămăși, articole sport sau funcționarea cu minim de resurse. Programul pentru cămăși asigură o spălare cu rotații controlate, astfel încât să se evite șifonarea.

Programul pentru spălare manuală este potrivit pentru hainele foarte pretențioase, spălarea realizându-se la o viteză și o temperatură reduse în vederea protejării țesăturilor. Programul antialergic este ideal pentru persoanele cu pielea sensibilă și bebeluși, îndepărtând toate urmele de detergent.  Programul pentru spălare rapidă durează 15 minute, oferta variată oferindu-ți astfel soluții pentru orice situație.

Modelul mai beneficiază de asemenea de protecție împotriva inundațiilor și un sistem de siguranță pentru copii.

Modelul este economic, silențios și foarte eficient, îndeplinind toate criteriile pentru o spălare completă. Compromisul privind capacitatea de încărcare și cea de centrifugare poate fi înțeles dacă avem în vedere dimensiunile reduse. Per ansamblu, pachetul este unul foarte atractiv.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • design ultra slim cu interfață simplă de utilizat
 • tehnologii eficiente de spălare
 • consum de clasă A++
 • programe variate

Contra:

 • puterea mai mică de centrifugare
 • capacitatea mică de încărcare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.2
Design - 8.5
Performanțe - 8

8.2

O alegere accesibilă

Sharp ESFA5101A1EN este o mașină de spălat haine accesibilă, care oferă o soluție celor aflați în căutarea unui model ultra slim performant.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

 1. buna ziua
  ma puteti ajuta cu un manual de utilizare pentru acest model-esfa5101a1, va rog?
  multumesc anticipat!
  anca anghel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.