Samsung WW90H7410EW – cu aspect futurist și caracteristici incredibile

Mașinile de spălat au devenit o necesitate în absolut orice locuință, cu atât mai mult cu cât familia este mai numeroasă. Ce rost are să pierdem timpul spălând de mână atâtea rufe, când acest proces poate fi atât de mult simplificat. Consider că timpul este mult prea prețios pentru a nu-l valorifica la maxim. De aceea am ales să discutăm astăzi despre una dintre mașinile de vârf din cea mai nouă gamă a brandului corean, și anume modelul Samsung WW90H7410EW. Are un preț de aproximativ 4400 lei (verifică preț actualizat), destul de piperat pentru buzunarele multora dintre noi, dar cum spuneam și mai sus, vorbim de un model exclusivist, un model complet, cu o configurație complexă.

Din punct de vedere al designului, producătorul impresionează până la cel mai mic detaliu. Vorbim de un model avangardist, ce se va încadra într-un decor modern și rafinat.Deschiderea este mult mai amplă față de mașinile de spălat convenționale, iar ușa nu mai este atât de robustă, ba din contră, chenarul extrem de subțire este acum din inox și oferă o deschidere mult mai ușoară. Ușa este prevăzută pe întreaga lățime, pentru ca rufele să se încarce și să se descarce mult mai ușor. Modelul translucid de culoarea cristalului albastru, design unic al producătorului corean, folosește de fapt refracția luminii pentru a crea un spectru de culori extrem de interesant.

Deasupra se poate observa panoul de control construit cu finețe. În centru selectorul de programe, iar în partea dreaptă se remarcă un display mare de tip LED, unde vei putea urmări timpul rămas până la finalizarea programului de spălare, viteza de centrifugare selectată, precum și etapa de spălare. Nu pare deloc greu de utilizat, nici măcar pentru cei ce nu prea se împacă cu tehnologia.

Poze cu mașina de spălat Samsung Blue Crystal WW90H7410EW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung Blue Crystal WW90H7410EW este o un model futurist cu încărcare frontală, ce ajunge până la 1400 rpm, maximul atins în momentul de față de o mașină de spălat, ceea ce presupune că rufele vor fi perfect stoarse, iar perioada de uscare va fi cu mult diminuată.

Capacitatea sa de încărcare este una extrem de generoasă, ajunge până la 9 kg, ceea ce o face ideală pentru familiile numeroase, în care tot timpul coșul de rufe se umple. Utilizând acest model, nici nu veți avea prea multe cicluri de spălare, numaidecât veți termina toată treaba.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum cu cel puțin 30% mai mic față de un model clasic. Cum se explică această performanță? Având în vedere că discutăm despre un model ce dispune de tehnologia Ecco Bubble, este evident că va avea un consum extrem de mic. Și aste deoarece această tehnologie utilizează aerul și apa pentru a crea bule ce dizolvă și activează detergentul. În felul acesta reușește să pătrundă mult mai bine și mai rapid în țesătură și elimină petele și murdăria mult mai ușor. Spălarea se face la fel de eficient și în cazul în care se utilizează apă rece, aspect ce contribuie la un consum mult mai mic de energie.

Mașina de spălat Samsung vine cu o serie de programe, care mai de care mai interesante. Pe lângă cele clasice, te va surprinde noul program de Îndepărtare a petelor Stain Away, ce utilizează tehnolohia Ecco Bubble pentru a îndepărta chiar și petele cele mai persistente.

Un alt aspect care mă încântă la această mașină de spălat este faptul că dispune de funcția VRT Plus, ce are grijă să reducă vibrațiile, astfel că nu deranjează nici măcar pe cei ce vor să se odihnească pe durata funcționării mașinii de spălat.

De acum nu va mai trebui să umblați prin service-uri în cazul în care apare o eroare la mașina de spălat. Cu sistemul Smart Check vei putea monitoriza cu ușurință aceste probleme, putând chiar să le rezolvi în fază incipientă. Astfel vei reuși să economisești bani și timp cu reparații inutile.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • 7 kg,
  • 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Samsung Blue Crystal WW90H7410EW este una dintre mașinile de spălat ce te va uimi prin eleganța sa, dar mai ales prin dotările sale.

User Rating: 2.76 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.