Samsung WW80J3283KW/LE – dispozitivul care te scapă de grijile spălatului hainelor

Una dintre inovațiile tehnologice care a definit secolul 21 este, fără doar și poate, mașina de spălat automată – un dispozitiv ce își dovedește eficiența la fiecare spălare, aducând o contribuție importantă omenirii și salvând milioane de locuințe din toată lumea de la grijile spălatului hainelor. Este una dintre cele mai importante și utile invenții, fiind echipamentul cu cea mai mare răspândire dintre toate gadgeturile moderne. Dacă plănuiți în viitorul apropiat să vă schimbați mașina de spălat, modelul Samsung WW80J3283KW/LE, Clasa A+++ este ideal, atât din punct de vedere al prețului foarte avantajos și echitabil, cât mai ales al funcțiilor și tehnologiilor inovative pe care le are încorporate. Are un preț de aproximativ 1999 lei(verifică preț actualizat), justificat de clasa energetică în care se încadrează.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Are un design plăcut, întocmai cum ne-a obișnuit Samsung, se pune accesnt pe detalii și finisaje de calitate. Modelul este disponibil pe o nunață de alb, ceea ce înseamnă că o vei putea potrivi cu orice nunață ar avea mobilierul tău. În partea de sus se poate observa panoul de control în partea dreaptă și în centru butonul rotativ de selectare a programelor de spălare. Greutatea dispozitivului este de 61 kg, iar dimensiunile sunt de 85 x 60 x 55 cm.

Poze cu mașina de spălat rufe

Samsung WW80J3283KW/LE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dispune de un sistem profesional de protecție împotriva fluctuațiilor și căderilor de tensiune, contribuind astfel la o durată mai mare de viață a mașinii. Datorită acestui sistem inovativ, fluctuațiile de tensiune de +/-25% vor fi stabilizate, iar mașina de spălat se va reporni automat după o pană de curent sau o cădere de tensiune.

O altă inovație care aduce un plus acestei mașini de spălat reprezintă setarea unui timp prestabilit de încheiere a ciclului de spălare, numită „Final întârziat”, ce vă va permite să presetați ora de încheiere a unui ciclu de spălare, putând fi amânată sau ajustată cu până la 19 ore pentru ca rufele umede să nu rămână foarte mult timp în mașina de spălat.

Modelul este cu încărcare frontală de până la 8 kg de rufe, având o viteză de centrifugare de 1200 rpm și clasa energetică A+++, ce asigură un cost redus de energie.

Are un consum mediu anual de apă de 8100 litri, iar nivelul de zgomot la centrifugare este de 76 dB (A), respectiv nivelul de zgomot la spălare este de 62 dB (A). Este un model relativ silențios, nu produce disconfort fonic și nu deranjează atunci când este în funcțiune.

Sistemul de siguranță împotriva copiilor este și el prezent și nu trebuie să îți faci griji de momentele în care cei mici vor da târcoale pe lângă mașină cu riscul de a deschide din greșeală ușa sau să se joace la butoane, deoarece acest sistem permite mașinii să blocheze automat ușa și butoanele atunci când rulează.

Dispune de un program special de spălare „Baby Care”, pentru hainele sensibile ale bebelușilor ce necesită o spălare mai atentă, un program special pentru haine din bumbac, pentru lână, pentru haine sintetice și pentru sport, ultimul program fiind destinat echipamentelor sportive.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Încadrată in clasa A+++ de eficienţă energetică
  • Capacitate de încărcare de 8 kg
  • 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Perfromanțe - 10

10

O alegere eficientă

Samsung WW80J3283KW/LE este o mașină de spălat rufe eficientă, potrivită pentru cei mai pretențioși dintre utilizatori.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.