Samsung WW70J3283KW – cu clasa de eficiență A+++

Samsung WW70J3283KW este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, ce reușește să satisfacă chiar și cele mai pretențioase păreri. Poate fi găsită pe rafturile magazinelor la un preț de aproximativ 1599 lei(verifică preț actualizat), ceea ce mi se pară destul de decent și accesibil, mai ales că discutăm despre un model foarte bine dotat din punct de vedere tehnic.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Nici la capitolul design nu stă mai rău. Întocmai cum ne-a obișnuit, Samsung pune accent pe un aspect modern, rafinat și destul de prietenos. Modelul este complet alb, ceea ce înseamnă că se încadrează în orice tip de decor. Se distinge totuși prin eleganță, dar și prin panoul de control destul de aerisit. Practic în partea superioară, vei putea sesiza în dreapta butonul de pornire, cel de pauza, dar și un display LED, ce afișează timpul de spălare, plus alte butoane ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite pentru ca fiecare tip de țesătură să fie spălat corespunzător. În centrul panoului de control se remarcă selectorul de programe, iar în partea stângă se găsește sertarul pentru detergent.

Poze cu mașina de spălat rufe

Samsung WW70J3283KW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acum că am terminat cu designul, să trecem și la partea de specificații. Mașina de spălat Samsung este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație de 1200 rpm, suficient încât rufele să fie perfect stoarse și astfel să stea mult mai puțin timp pe culme, la uscat. Are o capacitate de încărcare de 7 kg, ceea ce mi se pare ideal, deoarece îți permite să speli chiar și țesături mai voluminoase(adio curățătorie pentru pilotă sau pentru pături).

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, ceea ce presupune în consum extrem de mic, cu cel puțin 30% mai mic față de un model standard.din clasa A. Nici consumul de apă nu este mare, ajunge doar la 7400 l/an. În general modelele cu specificații similare se învârt undeva pe la 10000 l/an.

Are 15 programe de spălare, potrivite pentru a spăla fiecare tip de material în mod corespunzător. În felul acesta vei putea mări durata de viață a hainelor sau a celorlalte tipuri de țesături spălate. Aici vei găsi o gamă de programe destul de variată, ce cuprinde programe clasice, gen bumbac, sintetice, etc; cât și programe speciale, așa cum este cel Baby Care(un program ce te ajută să speli hăinuțele puiului tău mult mai delicat).

La capitolul funcții și siguranță, mașina de spălat este dotată cu: un sistem de siguranță împotriva copiilor(împiedică deschiderea ușii în timpul funcționării, pentru a se evita accidentări neplăcute), programare întârziată(poți programa ora la care dorești să înceapă procesul de spălare).

Nu este nici prea zgomotoasă, atinge numai 61 dB în timpul spălării și 76 dB în timpul centrifugării, ceea ce înseamnă că nu te va deranja prea tare atunci când o vei pune la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • viteză de centrifugare 1200rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.1
Performanțe - 9

9.2

O alegere eficientă

Samsung WW70J3283KW este o mașină de spălat modernă, dotată cu funcții eficiente, dar și cu un preț excelent. Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum extrem de mic.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.