Samsung WW60J3283LW – un plus de eficiență în viața ta

Dacă ar fi să întocmim un clasament al celor mai eficiente și utile echipamente electronice din gospodăria proprie, în mod sigur mașina de spălat rufe automată se află pe pozițiile fruntașe și asta datorită economiei de timp pe care o facem fiecare dintre noi atunci când o folosim. Una dintre mașinile de spălat eficiente, dar și accesibile în momentul de față este și Samsung WW60J3283LW. Are un preț de aproximativ 1649 lei(verifică preț actualizat), justificat de calitățile sale destul de interesante.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Design-ul acestei mașini de spălat rufe automate este unul extrem de atractiv, puțin ondulat, cu finisaje bine realizate, pe o nuanță de alb. Panoul de comandă este poziționat deasupra ușii de încărcare, lângă recipientul de încărcare a detergentului și balsamului. Greutatea întregii mașini de spălat este de 54 de kilograme, iar dimensiunile sunt de 85 x 60 x 40 cm.

Poze cu mașina de spălat rufe

Samsung WW60J3283LW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acest model are o viteză de centrifugare de 1200 rpm și o capacitate de încărcare de 6 kilograme, iar datorită clasei energetice A++ are un consum în program standard de 0.83 kWh și un consum mediu anual de apă de 7300 litri.

Acest model de mașină de spălat automată marca Samsung este foarte silențioasă, având un nivel de zgomot la spălare de 61 dB (A) și un nivel de zgomot la centrifugare de 76 dB (A).

Are în total 10 programe destinate spălării, acestea fiind următoarele: programul rapid de 15 minute, programul de extra-clătire, programul de prespălare, programul Baby Care, programul intensiv, programul de înmuiere, programul pentru bumbac, programul de lână, programul pentru haine sintetice și programul sport pentru echipamente sportive care necesită o atenție diferită.

Această mașină de spălat rufe este destinată familiilor, întrucât dispune de un sistem automat de siguranță împotriva copiilor. Odată pornită mașina, cei mici nu vor putea deschide ușa cuvei, deoarece aceasta se blochează automat în timpul procesului de prespălare/spălare.

Are și încălzitor ceramic și un tambur Diamond 2 care are margini finisate în formă de diamant, iar orificiile mici de evacuare a apei ajută la protejarea țesăturii și împiedicarea prinderii hainelor.

Dacă vreți să economisiți timp când aveți un volum mic de rufe, programul de spălare rapidă este ideal pentru viața dumneavoastră încărcată. Spălați hainele eficient, rapid și câștigați mai mult timp pentru voi.

Dispozitivul dispune de un sistem de protecție împotriva fluctuațiilor și căderilor de tensiune, prelungind durata de viață a mașinii, care se va stabiliza la fluctuații de tensiune de -/+ 25%, iar mașina va reporni automat după o pană de curent, dacă se va întâmpla așa ceva.

Utilizatorul mașinii de spălat poate seta un timp de încheiere prestabilit pentru ciclul de spălare, aceasta putând fi ajustată și amânată cu până la 19 ore, pentru ca hainele umede să nu stea prea mult timp în mașină.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • clasa energetică A++,
  • 1200 rpm

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.1
Performanțe - 9.1

9.2

O alegere eficientă

Samsung WW60J3283LW este o mașină de spălat rufe elegantă, accesibilă ca și preț, dar mai presus de aceste aspecte, vorbim de un model eficient.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.