Samsung WW60J3083LW – maşina de spălat care corespunde necesităţilor oricui

Indiferent de motivele pentru care ai nevoie de o nouă maşină de spălat, dacă cea veche s-a stricat, dacă nu mai corespunde necesităţilor tale sau, pur şi simplu, nu ai una, această maşină trebuie să corespundă cerinţelor tale. Samsung WW60J3083LW este o maşină de spălat cu încărcare orizontală care este utilă oricărui utilizator, oricât de pretenţios ar fi. Designul unic al maşinii şi tamburului, programele de spălare, posibilitatea de a prestabili timpul de încheiere a spălării, dar şi celelalte caracteristici ar trebui să fie suficiente pentru a te convinge de calitatea acestui produs. Dacă eşti convins, mai trebuie să ştii doar preţul de aproximativ 1349 lei (verifică preț actualizat )în jurul căruia poţi cumpăra această maşină de spălat de la magazinele de specialitate sau din mediul online.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul acestei maşini de spălat este o întrepătrundere a unuia modern şi a unuia clasic. Partea clasică se referă la sertarul pentru detergent şi balsam dispus în partea stângă sus, dar şi potenţiometrul rotativ ce îţi permite selectarea programelor de spălare. În dreapta potenţiometrului rotativ, dispus în partea centrală superioară a maşinii, avem panoul cu afişaj LED.

Poze cu mașina de spălat rufe

Samsung WW60J3083LW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pe acest panou putem vedea date precum temperatura de spălare, viteza de centrifugare, dar şi leduri ce ne arată etapa la care se află maşina de spălat sau timpul rămas din spălare. Sub acest panou avem butoanele pentru reglarea temperaturii, vitezei de centrifugare, a întârzierii de pornire sau a funcţiei de a prespălare.

În dreapta panoului mai avem două butoane, unul pentru pornirea maşinii de spălat şi unul pentru pornirea sau pauzarea programului de spălat care rulează. Cu o greutate de doar 54 kg, această maşină se poate manevra foarte uşor, mai ales până în momentul în care îi găseşti un spaţiu de 850 x 600 x 400 mm.

Tot în ceea ce priveşte designul, dar de data aceasta la interior, avem un tambur cu margini foarte finisate în formă de diamant şi cu orificii mici pentru evacuarea apei, acest lucru venind în ajutorul protejării hainelor tale.

Aspectul funcţional este şi el unul foarte important, iar în cazul acestei maşini de spălat Samsung nu ai de ce să îţi faci griji din acest punct de vedere. Având o capacitate de spălare de 6 Kg, această maşină este foarte eficientă şi în cazul cantităţilor mai mici sau a hainelor mai puţin murdare, prin intermediul programului de 15 minute.

În totalitate, avem posibilitatea de a alege între 10 programe de spălare, programe precum extra-clătire, îmbrăcăminte sport, stoarcere, clătire şi stoarcere, intensiv, prespălare sau baby care.

Pe lângă acestea mai avem programele obişnuite pentru bumbac, pentru lână sau sintetice. Nu doar programele multiple recomandă acest produs, ci şi celelalte specificaţii privind clasa de consum sau eficienţa. În ceea ce priveşte consumul, avem unul de aproximativ 7300 l pe an dar şi un consum energetic ce o poziţionează în clasa A++. Legat de eficienţă avem capacitatea de încărcare de 6 kg, zgomotul de 74 dB pentru centrifugare şi 61 dB pentru spălare.

Alte avantaje sunt cele legate de siguranţa împotriva copiilor sau sistemul de protecţie împotriva fluctuaţiilor sau căderilor de tensiune, ceea ce duce la prelungirea duratei de viaţă a maşinii de spălat. Aceste fluctuaţii vor fi stabilizate între +/- 25 %, iar după o cădere de tensiune maşina va reporni automat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • afișaj LED,
  • tambur Diamond

Contra:

  • viteza de rotație putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Performanțe - 9
Ușurință în utilizare - 9

9

O alegere eficientă

Samsung WW60J3083LW este o mașină de spălat rufe, ce respectă fiecare tip de țesătură, astfel încât hainele să arate impecabil după fiecare spălare.

Vezi detalii
User Rating: 3.49 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.