Samsung WW12H8400EW – o mașină de spălat avangardistă

Pentru cei care își doresc o mașină de spălat modernă și cu numeroase funcții, care să economisească timpul, gama Blue Crystal de la Samsung reprezintă opțiunea perfectă. Prețul mașinii de spălat Samsung WW12H8400EW este de aproximativ 5500 lei (verifică preț actualizat)dar fiecare ban din această sumă își merită investiția.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul acestei mașini de spălat este unul aparte. Gândit pentru a fi modern și, în același timp, practic, modelul se remarcă, în primul rând, prin ușa situată frontal care ocupă întreaga lățime. Așadar, încărcarea și descărcarea cuvei sunt simplificate la maximum, ușa deschizându-se larg prin intermediul unei balamale duble metalice. Diametrul hubloului este foarte mare, având 32 de cm.

Poate părea că mașina ocupă mult spațiu dar, cu dimensiunile de doar 85 x 60 x 60 cm, aceasta se va încadra perfect în orice loc din casă. Designul ușii este ingenios, prin Crystal Gloss creându-se un model translucid de culoarea cristalului albastru. Refracția luminii este folosită pentru a crea un spectru spectaculos de culori ce pare a umple interiorul cuvei. Designul modern este completat de un afișaj LCD.

Poze cu mașina de spălat Samsung WW12H8400EW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat are o capacitate de 12 kg, prin urmare, putând fi spălate într-o singură utilizare toate hainele familiei. Odată rezolvată problema spălării prelungite a hainelor, timpul de spălare este redus considerabil.

În ceea ce priește dotările tehnice, mașina are o putere de centrifugare de 1400 de rotații pe minut și clasa de eficiență energetică A+++.

Samsung WW12H8400EW are un motor Digital Inverter care oferă eficiență energetică, silențiozitate și performanță de lungă durată. Motorul folosește magneți puternici care determină funcționarea silențioasă și puternică, consumând, în același timp, mult mai puțin curent electric decât un motor obișnuit.

Clasa de eficiență energetică superioară se datorează tehnologiei Eco Bubble. Tehnologia permite spălarea întregii încărcături de haine în mod eficient, la temperaturi scăzute. Acest lucru este posibil prin folosirea aerului și apei pentru a genera bule care interacționează cu detergentul, astfel încât acesta să pătrundă rapid în fibrele țesăturilor și să elimine cu succes orice tip de pată. Programul în apă rece de 15 grade este la fel de eficient precum programul de spălare în apă caldă super Eco. Consumul mediu anual de apă este de 11700 de litri.

Mașina de spălat are 6 programe speciale, gândite pentru a curăța simplu și eficient pete specifice. Spre exemplu, printre programe se numără programul de Grădinărit care reglează setările pentru curățarea petelor de iarbă sau noroi și programul Gătit și cină care curăță petele de alimente. Alte  programe sunt cel de Îngrijire igienică, cel pentru Sporturi active, Copii activi sau pentru Lucru și viața de zi cu zi. Bineînțeles, nu lipsesc funcțiile clasice de spălare rapidă sau programare manuală. Personalizarea ciclurilor de spălat nu a fost niciodată mai completă.

Tehnologia avansată VRT Plus aduce mașinii un nivel de zgomot extrem de redus. Tehnologia are un sistem tridimensional cu senzor de vibrații care determină ca tamburul să fie perfect echilibrat, iar zgomotul și vibrațiile să fie aproape inexistente.

Un aspect important este că mașina vine cu un termen de garanție de 10 ani, ceea ce îi oferă o durabilitate considerabilă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • capacitate de încărcare de 12 kg,
  • afișaj de tip LCD,
  • 1400 rpm,
  • cu tehnologia Eco Bubble,
  • clasa energetică A+++

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Samsung WW12H8400EW este unul dintre modelele de vârf ale producătorului corean, ce impresionează prin frumusețea sa spectaculoasă, cât mai ales prin funcțiile sale exclusiviste.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.