Samsung WF70F5EBW2W – mașina de spălat ultra modernă accesibilă

Samsung WF70F5EBW2W este o mașină care îmbină toate calitățile pe care ți le poți dori de la un astfel de aparat. Găsești așadar o rezistență superioară, numeroase programe, un design special atât la exterior, cât și la interior și o economie ridicată de resurse, toate la un preț foarte bun. Mașina de spălat Samsung poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1499 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 51 de lei. Acoperind toate funcțiile necesare pentru a asigura o eficiență ridicată și o interacțiune plăcută cu utilizatorul, modelul este unul dintre cele mai atractive.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul se remarcă prin fațada ușor curbată. Interfața Touch of Color adaugă transparență pe panoul de control în jurul butoanelor, în special asupra butonului rotativ central. Panoul este prevăzut cu un ecran LED de mari dimensiuni, cu afișaj albastru. Butoanele sunt prevăzute cu touch. Hubloul are ușa neagră, lucru care scoate în evidență designul în fața celorlalte. Dimensiunile modelului sunt de 85 x 60 x 50 cm.

Poze cu mașina de spălat rufe

Samsung WF70F5EBW2W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat are o capacitate de 7 kg. Tamburul are forma specială Diamond Drum, aceasta permițând hainelor să se miște uniform în tambur. Acest lucru contribuie la scăderea nivelului de zgomot și la menținerea hainelor mai puțin șifonate. Tamburul are perforații mici pentru ieșirea apei, prevenind blocarea și deteriorarea țesăturilor. Puterea de centrifugare maximă este de 1200 rpm.

Aceasta este completată în primul rând de tehnologia Eco Bubble care integrează un generator unic de bule cu rolul de a dizolva complet detergentul și injecta aer pentru formarea de spumă înaintea începerii ciclului de spălare.

Tehnologia Eco Bubble este eficientă și atunci când sunt folosite temperaturi de spălare mai scăzute datorită faptului că spuma intră mai rapid în ţesături.

Pentru a economisi timp, vei avea la dispoziție atât funcția de programare întârziată, cât și cea de memorare a setărilor de la o spălare la alta.

Sunt disponibile numeroase programe de spălare, dintre care unele speciale, dedicate anumitor țesături sau tipuri de haine. Vei găsi astfel un program pentru jeanși, unul special pentru hainele de bebeluși, unul pentru călcare ușoară, unul pentru culori închise și multe altele.

Rezistența este ceramică, fiind printre cele mai calitative. Datorită eficienței ridicate depunerile de calcar vor fi minime, iar consumul de energie va fi mult mai redus.

Suplimentar, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, așa că va consuma extrem de puțin curent electric și va atrage facturi foarte mici. Tehnologia Eco Bubble asigură o economisire de energie de până la 70%. Consumul anual de apă este de 9400 de litri.

Pentru a te ajuta să economisești și bani pentru asistență sau reparații, modelul beneficiază de o funcție specială de diagnosticare inteligentă. Aceasta oferă soluții pentru defecțiunile aflate în stadiu incipient folosind conectarea la un smartphone sau o tabletă. Vei putea să rezolvi chiar tu problemele minore, fără a fi nevoie să apelezi la ajutor profesionist.

Modelul este unul silențios, având un nivel de zgomot la centrifugare de doar 76 dB și de 62 dB la spălare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitatea de încărcare este de 7 kg,
  • 1200 rpm,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Performanțe - 9
Ușurință în utilizare - 9.1

9.1

O alegere eficientă

Samsung WF70F5EBW2W este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, ce se bucură de un design elegant și modern, oferind rezultate spectaculoase.

Vezi detalii
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.