Samsung WF70F5E5U4X/LE – mașina de spălat cu design special

Samsung WF70F5E5U4X/LE este o mașină de spălat ideală pentru cei care pun preț pe aspectul exterior și își doresc ca fiecare aparat electrocasnic să se încadreze într-o anumită linie de design. Modelul este unul dintre cele mai atrăgătoare din punct de vedere vizual de pe piață. Are un preț de aproximativ 2499 lei(verifică preț actualizat), aceasta fiind o mașină de spălat haine aparte, care se remarcă atât la nivelul designului, cât și la nivelul eficienței. Este alcătuită din inox și arată foarte bine, iar funcțiile sale de spălare continuă linia atractivă prin intermediul tehnologiei Eco Bubble și programelor variate. Modelul este unul dintre cele mai interesante din categoria celor cu preț mai mare de 2000 de lei.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Mașina de spălat are un design de calitate premium, fiind alcătuită din inox și având un aspect care o face ușor de remarcat în fața oricărui alt model. Designul metalic este o noutate pe piața mașinilor de spălat, acesta fiind însă binevenit, mai ales că inoxul se îmbină foarte bine vizual cu panoul de control cu afișaj LCD în culoare albastră. Panoul cuprinde pictograme, butoane de tip push și un buton circular central special, înconjurat de o bandă transparentă și indicare prin iluminare a programului selectat. Hubloul are deschidere largă și dimensiuni generoase, așa că te va ajuta să descarci mai ușor hainele. Nu în ultimul rând, pereții mașinii sunt prevăzuți cu un design special anti-zgomot și anti-vibrații. Nivelul de zgomot atinge valoarea maximă de 76 dB, fiind unul redus. Mașina are dimensiunile de 85 x 60 x 55 cm și un aspect extrem de elegant.

Poze cu mașina de spălat

Samsung WF70F5E5U4X/LE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare de 7 kg este suficientă pentru a face față unei familii cu 1-2 copii.

La nivelul dotărilor tehnice, puterea de centrifugare maximă este de 1400 rpm, așa că stoarcerea este foarte eficientă.  Apoi, mașina are o eficiență foarte bună de spălare, acest lucru fiind datorat în primul rând tehnologiei Eco Bubble. Tehnologia funcționează pe baza unui generator unic de bule care are rolul de a dizolva complet detergentul și a injecta aer pentru formarea de spumă înaintea începerii ciclului de spălare. Tehnologia este optimizată pentru a fi eficientă chiar și în cazul temperaturilor scăzute, ajutând astfel considerabil la economisire. Unul dintre beneficiile oferite de tehnologie este îmbunătățirea puterii de curățare a detergentului și scăderea consumului de detergent.

Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, așa că va consuma extrem de puțin curent electric. Eficiența energetică ridicată se datorează aceleiași tehnologii Eco Bubble, care  asigură o economisire de până la 70%. Rezistența ceramică are și ea o contribuție destul de mare, asigurând în același timp și o durată de viață mai lungă, iar, în ceea ce privește consumul anual de apă, acesta este de asemenea redus, valoarea anuală fiind de doar 9400 litri.

La nivelul programelor de spălare vei găsi programe pentru bumbac, lână, sintetice, jeanși, haine de bebeluși, călcare ușoară, culori închise, funcții suplimentare de stoarcere și clătire etc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern din inox
  • capacitate bună de încărcare
  • putere mare de centrifugare
  • tehnologia Eco Bubble
  • consum de clasă A+++

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 10
Performanțe - 10

9.8

O alegere eficientă

Samsung WF70F5E5U4X/LE este o mașină de spălat ce se bucură de un design impecabil, încadrându-se în categoria de eficiență energetică A+++.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.