Samsung WF70F5E0N2W – un alt mod de a spăla hainele

Te gândești să îți cumperi o mașină de spălat, însă nu te poți decide asupra unui model anume? Ei bine noi îți propunem astăzi mașina de spălat Samsung WF70F5E0N2W, ce are un preț de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de accesibil pentru cei ce își doresc un produs realizat bine, ce oferă eficiență la spălare.

Din punct de vedere al designului, ne-am obișnuit ca producătorul coreean să impresioneze prin eleganță și bun gust, iar acest model nu este o excepție. Complet albă, cu elemente ce se evidențiază foarte bine pe panoul de control, se va încadra perfect în bucătăria sau în baia ta, indiferent de culoarea mobilei. Ușa cuvei este destul de mare, astfel că nu va trebui să o forțezi când vei spăla țesături mai voluminoase.

Panoul de control deține un afișaj de tip LED, unde vei putea urmări detaliile ciclului de spălare, timpul rămas până la încheierea ciclului de spălare, dar și erorile în cazul în care mașina de spălat nu este întreținută corespunzător, dar și soluțiile de remediere imediată a problemelor apărute.

Poze cu mașina de spălat rufe Samsung WF70F5E0N2W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung WF70F5E0N2W este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 1200 rpm, asta înseamnă că rufele proaspăt spălate nu vor mai avea nevoie de prea mult timp pentru a se usca. Capacitatea de încărcare este destul de generoasă, ajunge până la 7 kg, ceea ce pentru o familie mai numeroasă sunt convinsă că reprezintă un avantaj.

Potrivit testelor de calitate, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare B. Deține nenumărate programe de spălare, ce acoperă cam toate tipurile de țesături, de la bumbac, la cele delicate, ce necesită o atenție deosebită. Cel mai scurt program este de 15 minute, și este ideal pentru o reîmprospătare a hainelor.

Un aspect important la mașina de spălat Samsung WF70F5E0N2W este faptul că deține o cuvă Diamond Drum, cu o formă elegantă de diamant a tamburului, cu perforații de mici dimensiuni, ce are rolul de a oferi o protecție mai mare a hainelor, practic previne blocarea și deteriorarea țesăturilor. De acum spălarea hainelor va fi mult mai ușoară și mai eficientă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate de încărcare de 7kg,
  • Diamond Drum

Contra:

  • puțin cam zgomotoasă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Samsung WF70F5E0N2W este o mașină de spălat ideală pentru o familie numeroasă, ce promite rezultate excelente.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.