Mașină de spălat Samsung WF60F4E5W2X

Mașinile de spălat rufe sunt tot mai prezente în gospodăriile noastre, și asta datorită eficienței lor și a faptului că ne ușurează munca de zi cu zi. De multe ori aruncăm rufele în mașina de spălat, soluțiile de spălat , o pornim și ne vedem de alte treburi. Cum să nu iubești un astfel de aparat electrocasnic când îți este atât de util? Astăzi am ales să discutăm despre o mașină de spălat ce impresionează nu doar prin funcții, ci și prin design. Este vorba de mașina de spălat rufe Samsung WF60F4E5W2X. Are un preț de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat), ușor piperat ar spune unii, dar dacă ne raportăm la design și specificații tehnice, eu aș crede că este corect.

Aspectul din inox este futurist, și se evidențiață cu ușurință comparativ cu alte mașini de spălat rufe mai vechi. Eleganța sa se va încadra în orice colțișor al casei, dând un aer modern încăperii. Dispune de un tip de afișaj LED, ce nu doar că vă permite să urmăriți ciclul de spălare, ci vă afișează o eventuală problemă apărută, pentru ca utilizatorul să o poată soluționa în timp util.

Poze cu mașina de spălat rufe Slim Samsung WF60F4E5W2X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung WF60F4E5W2X dispune de tehnologia Eco Bubble, ce ajută detergentul să se dizolve complet, introducând ulterior aer, pentru a produce un strat de spumă bogat. În felul acesta spuma pătrunde în țesătură mult mai rapid, curățând mult mai eficient rufele în timpul unui ciclu de spălare. Mai mult de atât datorită acestei tehnologii, puteți spăla cu aceeași eficiență folosind apa rece, prin urmare veți economisi energie cu fiecare spălare. Probabil că această caracteristică face ca modelul să fie încadrat în casa de eficiență energetică A++.

Samsung WF60F4E5W2X este o mașină de spălat Slim, cu o viteză de centrifugare de 1200rpm și o capacitate de încărcare de 6Kg, suficient pentru a spăla și țesături ceva mai voluminoase.

Are 15 progrme de spălare, potrivite pentru a prelungi viața fiecărui tip de țesătură, printre care și cel de spălare rapidă de doar 15 minute, de jeanși, bumbac, sintetice, etc…. Ce îmi place la mașinile de spălat ce aparțin de marca coreeană Samsung, este că vin cu o cuvă Diamond Drum, ce are rolul de a proteja țesăturile. Forma de diamant a tamburului și perforațiile mici pentru ieșirea apei previn agățarea hainelor și prin urmare deteriorarea lor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț bun
  • 1200 rpm,
  • capacitate de încărcare de 6 Kg,
  • afișaj LED
  • silențioasă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Samsung WF60F4E5W2X este o mașină de spălat extrem de eficientă, ce se bucură în plus și de un design extrem de interesant.

User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.