Samsung WF60F4E0N2W – ideală pentru un spațiu mic

Vechea mașină de spălat nu mai dă randamentul necesar și nu mai spală rufele atât de bine ca odinioară? Poate ar fi timpul să o schimbi cu una nouă, cu mult mai multe funcții, ce îți va economisi nu doar timp, ci și bani. Și aici fac referire la modelul Samsung WF60F4E0N2W, ce poate fi achiziționată la un preț de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizat), deloc mare dacă avem în vedere că vorbim de un model Slim, cu specificații interesante.

În ceea ce privește acest model putem spune că se bucură de un design impecabil. Poate fi încorporată sub blatul mobilei de bucătărie pentru un aspect uniform. Mașina de spălat vine într-o nuanță pe alb, tocmai pentru a se potrivi oricărui decor. Ceea ce îmi place la ea este faptul că ușa cuvei este ceva mai mare decât la modelele convenționale, iar panoul de control este accesorizat cu un ecran de tip LED, ce indică viteza de rotație, gradele la care sunt spălate rufele, precum și timpul rămas până la finalizarea ciclului selectat. Designul inovator al mașinii de spălat se va potrivi de minune unui decor interesant, așa că alege o mașină de spălat cu un design ușor curbat în locul unui aspect banal.

Poze cu mașina de spălat Slim Samsung WF60F4E0N2W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Samsung WF60F4E0N2W este un model Slim, cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 1200 rpm, suficient cât să aveți rufele complet stoarse atunci când sunt scoase din cuvă. Capacitatea de încărcare ajunge la 6 kg, ceea e înseamnă că este suficient de spațioasă și potrivită chiar și pentru o familie cu mai mult de 4-5 membri.

Potrivit testelor de eficiență, modelul este încadrat foarte bine, mai exact în clasa de eficiență energetică A+, în clasa de eficiență la spălare A cu un consum de 8580 L/an și în clasa de eficiență la centrifugare B.

Are o varietate de programe de spălare, de la cele clasice: bumbac, lână, sintetice, la cele pentru bebeluși, articole sportive, spălare manuală, denim, etc. Programul cel mai scurt este de 15 minute, și poate fi folosit pentru reîmprospătarea hainelor. La sfârșitul programului de spălat are și o avertizare sonoră foarte plăcută și diferită de celelalte mașini de spălat. În cazul în care aveți de spălat mai multe încărcături una după alta, este bine de știut că mașina are și funcția de memorare a ultimului program, prin urmare odată ce ați făcut selecțiile potrivite, nu vă rămâne decât să realimentați mașina cu detergent, balsam de rufe și să introduceți rufele în cuvă.

Funcția de programare întârziată vă ajută să programați un ciclu de spălare eventual pentru a începe dimineața devreme, înainte de a vă trezi, pentru a putea întinde rufele deja în momentul când vă treziți.

Tamburul Diamond Drum, are o formă elegantă, ce asigură o spălare a țesăturilor mult mai performantă și totodată mult mai delicată. Tamburul cu textură în formă de diamant are perforații destul de mici pentru ieșirea apei, prevenind astfel deteriorarea în vreun fel a țesăturilor.

Un aspect important la mașinile de spălat Samsung este funcția de diagnosticare inteligentă, ce vă informează în legătură cu problema mașinii de spălat, oferindu-vă totodată soluționarea. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați un smartphone cu scanare cu LED-uri. În felul acesta economisiți si timpul de a căuta în manualul de utilizare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • 1200 rpm,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • este Slim,
  • tambur Diamond Drum

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie mai silențioasă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Samsung WF60F4E0N2W este o mașină de spălat rufe Slim, cu calități excepționale, ce se va încadra perfect într-un spațiu micuț.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.