Samsung WF60F4E0N0W – o mașină de spălat Slim

Cu fiecare zi ce trece, producătorii de electrocasnice ne surprind tot mai mult. Funcții tot mai complexe, menite să aducă un plus de eficiență pentru fiecare activitate, dar totodată să reducă și costurile de consum sunt atuurile cu care ne întâmpină giganții ce produc acest tip de aparatură. Mașinile de spălat reprezintă o componentă importantă în fiecare casă, cu atât mai mult când ele au un preț extrem de accesibil și totodată se bucură de dotări, ce le găsim adesea la mașini de spălat mult mai scumpe.

Unul dintre aceste modele este și Samsung WF60F4E0N0W, ce are un preț de aproximativ 1050 lei (verifică preț actualizat), lei și se bucură de un aspect spectaculos, întocmai cum ne-a obișnuit producătorul. Vorbim de un model Slim, ideal pentru apartamentele micuțe, în care fiecare centimetru contează. Panoul de comandă este accesorizat cu afișaj de tip LED, ce vă permite o monitorizare atentă a ciclului de spălare(viteza de rotație, minutele rămase până la încheierea ciclului de spălare, dar și eventualele probleme aflate în stadiu incipient).

Poze cu mașina de spălat rufe Samsung WF60F4E0N0W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung WF60F4E0N0W este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce are o viteză de rotație de 1000 rpm și o capacitate de încărcare de până la 6 kg, suficient pentru o utilizare normală zic eu.

Potrivit testelor efectuate, Samsung WF60F4E0N0W este încadrată în clasa de eficiență energetică A+, clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare C, prin urmare vă veți bucura de eficiență raportată la costuri mici.

În ceea ce privește programele de spălare, mașina de spălat dispune cam de toate programele necesare pentru fiecare tip de țesătură, mai exact pentru: bumbac, lână, simtetice, delicate, jeans, sport, baby. De asemeni dispune de un program rapid de spălare, de 15 minute, ideal pentru rufele ce necesită o reîmprospătare.

Îmi place că pe partea de funcții și siguranță, mașina de spălat  dispune de sistem de siguranță împotriva copiilor și că poate fi programată pentru a începe procesul de spălare mai târziu. Nu este nici zgomotoasă, atinge un nivel de zgomot la spălare de 61 dB și la centrifugare de 74 dB, prin urmare nu deranjează atunci când este în funcțiune. Tamburul are o formă specială, elegantă, de diamant, creată de producătorul corean pentru ca țesăturile să fie protejate și să se prevină deteriorarea lor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț mic,
  • capacitate de 6 kg,
  • afișaj de tip LED

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Samsung WF60F4E0N0W este o mașină de spălat Slim, ce se va încadra perfect într-un apartament mic, și ceea ce este cel mai important este faptul că nu veți fi nevoiți să scoateți o sumă prea mare din buzunar.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.