Samsung WF1702NHWG – mașina de spălat eficientă

Samsung WF1702NHWG este o mașină de spălat potrivită chiar și pentru familiile numeroase, unde se strâng de obicei multe rufe la spălat. Prețul său este de aproximativ 1449 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep de la 47 de lei. Modelul se remarcă prin programele și funcțiile variate de spălare și consumul redus. Dacă și capacitatea de spălare era ceva mai mare, pachetul ar fi fost unul perfect.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul este unul elegant, modelul având un aspect modern. Panoul de control găzduiește și un ecran LED, dotat cu tot ce este necesar pentru o spălare eficientă a oricărui tip de țesătură. Panoul este prevăzut cu numeroase pictograme, făcând programarea foarte ușoară. Logo-ul Samsung se găsește pe sertarul pentru detergent. Dimensiunile modelului sunt cele standard de 85 x 60 x 55 cm.

Poze cu mașina de spălat rufe Samsung WF1702NHWG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat are o capacitate de 7 kg. Tamburul este alcătuit din material de calitate și are forma Diamond Drum. Forma de diamant permite hainelor să se miște uniform prin tambur. Textura cu perforații mici pentru ieșirea apei previne blocarea și deteriorarea țesăturilor. Modelul are o putere de centrifugare de 1200 rpm.

Rezistența este ceramică, ținând astfel la distanță depunerile de calcar. Se economisesc astfel atât banii care ar trebui cheltuiți pe detergenții speciali împotriva depunerilor, cât și banii pentru factura de energie.

Samsung WF1702NHWG oferă un număr mare de programe variate, gândite pentru a rezolva toate felurile de pete și a oferi o curățare potrivită fiecărui tip de țesătură. Există astfel programe pentru bumbac, lână, sintetice, delicate etc, dar și un program special pentru articole sportive și programe pentru spălarea economică. De asemenea, sunt disponibile atât programarea întârziată, cât și sistemul de siguranță împotriva copiilor, ce ajută la evitarea neplăcutelor accidente.

Mașina mai beneficiază de selector de centrifugare, filtru de auto-curățare și sisteme pentru detectarea de spumă și pentru controlul supraîncălzirii. Funcția pentru siguranța copiilor blochează panoul de control și hubloul, evitându-se astfel accidentele.

În același timp există și o funcție specială de diagnosticare a eventualelor probleme, datorate nerespectării anumitor reguli de întreținere a mașinii de spălat.

Modelul este unul silențios, ceea ce înseamnă că nu deranjează prea tare atunci când este pusă în funcțiune. Consumul este unul redus datorită încadrării în clasa de eficiență energetică A+. Consumul anual de apă este de 10010 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • eficiență energetică A+,
  • afișaj LED,
  • capacitate de 7 kg,
  • 1200 rpm,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Desing
Performanțe

Samsung WF1702NHWG este o mașină de spălat elegantă, bine dotată, ce are grijă ca fiecare tip de țesătură să fie spălat corespunzător.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.