Samsung WF1702NHW – ieftină și cu capacitate mare

Dacă până acum câțiva ani nu toată lumea își permitea o mașină de spălat rufe și femeile se conformau să spele de mână fiecare țesătură, ei bine în prezent lucrurile au evoluat enorm. Doamnele muncesc cot la cot cu bărbații, iar timpul lor s-a limitat atât de mult încât mașina de spălat a devenit o necesitate în fiecare cămin. Nu doar că te scutește de un mare efort, dar ea își poate face treaba chiar și atunci când ești plecat de acasă. Trăim într-un secol al vitezei, în care suntem nevoiți să facem față la nenumărate provocări, așa că de ce nu ne-am ușura existența în măsura posibilităților? Cu o mașină de spălat eficientă, așa cum este Samsung WF1702NHW vei putea să-ți vezi liniștită de alte activități, fără să te stresezi că poate s-a umplut coșul de rufe. Modelul nu este deloc scump, ba chiar aș putea spune că are un preț decent, poate fi achiziționată la un preț de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizatși se bucură de specificații extrem de bune.

În ceea ce privește designul, producătorul nu se dezice nici de această dată în alegerea sa. Simplitatea este regula de aur după care se ghidează, și pot spune că nu dă greș absolut deloc. Complet albă, mașina de spălat este accesorizată cu o deschidere ceva mai mare decât întâlnim la modelele convenționale, dar și cu un panou de control bine aerisit, dotat cu câteva butoane (ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite fiecărui program de spălare), dar și cu un display de tip LED, ce indică etapa de spălare și timpul rămas până la finalizare.

Poze cu mașina de spălat Samsung WF1702NHW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung WF1702NHW este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce atinge o viteză maximă de centrifugare de 1200 rpm, suficient încât rufele tale să fie perfect stoarse, astfel încât să nu zăbovească prea mult pe culme pentru a se usca in mod complet. Suportă o încărcare de până la 7 kg, însă acest aspect nu înseamnă că nu puteți spăla și o cantitate mai mică de rufe. Din punctul meu de vedere capacitatea de 7 kg a acestui model este ideală pentru orice tip de familie, cuprinde și țesăturile mai voluminoase, dar totodată puteți spăla și o cantitate ceva mai generoasă de haine.

Modelul este încadrat în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 1,23 kwh/program, clasa de eficiență la spălare A, cu un consum de 56/program și clasa de eficiență la centrifugare B.

Gama de programe le include pe cele standard, de care ne folosim zi de zi: prespălare, bumbac, sintetice, etc. Programul rapid este de 15 minute și îl veți folosi probabil cel mai des, în special pe perioada verii când veți dori să reîmprospătați hainele foarte puțin murdare.

Este bine de știut faptul că mașina de spălat Samsung este dotată cu sistemul de siguranță împotriva copiilor, ce are grijă să îi ferească pe micuți de accidente nedorite. De asemeni oferă posibilitatea unei programări întârziate, pentru cei cu o agendă foarte încărcată, ce nu petrec foarte mult timp acasă și vor să găsescă rufele gata spălate.

Deși modelul despre care discutăm astăzi nu este unul tocmai scump, nu pot să nu remarc faptul că vine echipat cu tambur Diamond Drum, brevetat de brandul corean. Acest tip de tambur are grijă ca fiecare tip de țesătură să fie protejată împotriva rupturilor, creând totodată mediul propice penttru o spălare delicată și eficientă. De acum durata de viață a hainelor va fi mult mai mare.

Nivelul de zgomot atins este de 59 dB în timpul spălării și 78 dB în timpul centrifugării, ceea ce mă face să înțeleg faptul că vorbim de un model în general silențios, mai puțin pe durata stoarcerii rufelor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • 7 kg,
  • 1200 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Samsung WF1702NHW este o mașină de spălat cu un raport calitate-preț excelent, ceea ce înseamnă că rufele tale vor fi impecabile cu fiecare spălare.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. curios deocamdata e noua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.