Samsung WD80J6410AW/LE – maşina de spălat cu uscător

Fiecare îşi doreşte să poată realiza un număr cât mai mare de lucruri şi într-un timp cât mai scurt. Acest lucru este prezent atât în munca de zi cu zi a fiecăruia cât şi în materie de tehnologie folosită pentru a realiza anumite sarcini. Plecând de la această afirmaţie, dacă vrei ca în timp ce te pregăteşti pentru o ieşire în oraş sau pentru o cină festivă să ai şi ţinutele curate şi uscate, trebuie să optezi pentru un ajutor de nădejde dat de maşina de spălat cu uscător Samsung WD80J6410AW/LE. În materie de preţ de achiziţie, dacă îţi doreşti acest produs electrocasnic, trebuie să pregăteşti aproximativ 2975 lei (verifică preț actualizat) pentru a-l obţine şi trebuie să ştii că se clasează în clasa A de eficienţă atât la centrifugare cât şi de eficienţă energetică. Analizând toate caracteristicile de care dispune şi de capacitatea destul de mare de 8 kilograme de spălare, decizia rămâne să o ia fiecare cumpărător.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Evomag.

Poze cu mașina de spălat rufe cu uscător

Samsung WD80J6410A-LE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu un design futurist, acest aparat electrocasnic 2 în 1 se potriveşte perfect în locuinţa ta. Afişajul digital şi uşa frontală foarte generoasă cu un aspect parcă inspirat din geamurile rotunde ale vapoarelor îţi oferă un aer modern în locuinţa ta. Controlul acestui aparat se poate face de la panoul de control dispus în partea superioară şi care cuprinde un potenţiometru rotativ de unde selectezi programul de spălare, funcţie de materialul ţesăturilor, şi acesta cu un finisaj aparte, şi mai cuprinde un panou de afişaj LCD.

Pe acest afişaj poţi vedea cu uşurinţă etapele programului de spălare, timpul rămas din acest program, dar şi temperatura sau viteza de centrifugare. Sub afişaj găsim butoane pentru controlul temperaturii sau vitezei de uscare, iar în dreapta sa butonul de pornire al maşinii şi cel de oprire temporară a programului de funcţionare.

Nu doar aspectul recomandă produsul oferit de cei de la Samsung, ci şi caracteristicile funcţionale. Principala tehnologie despre care vorbim este cea de EcoBubble care îţi va permite să speli mai multe rufe la temperaturi foarte scăzute, chiar şi la 15 grade Celsius.

Cum am specificat şi în introducere, dacă ai nevoie de o ţinută curată, poţi apela la două soluţii, ambele foarte eficiente, prima fiind cea de AirWash care îţi va dezinfecta şi dezodoriza hainele cu ajutorul unui curent de aer încălzit pentru a elimina bacteriile şi mirosurile neplăcute, iar cea de-a doua variantă este spălarea în ciclu rapid de 15 minute având mai mult timp pentru tine.

Atenţia nu este acordată numai rufelor mai puţin murdare, ci întregii game de ţesături, dacă acestea sunt mai murdare putând folosi funcţia Bubble Soak pentru eliminarea petelor dificile iar funcţia Speed Spray ajustează procesul de clătire şi centrifugare şi te ajută să termini procesul de spălare în doar 59 de minute. Siguranţa ţesăturilor este asigurată şi de designul tamburului, un design Diamond extrem de blând cu acestea, iar orificiile destul de reduse te asigură că acestea nu vor fi agăţate sau prinse.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • 1400 rpm,
  • capacitate de 8 kg,
  • prezenţa funcţiei de autodiagnosticare
  • faptul că avem atât o maşină de spălat cât şi un uscător

Contra:

  • clasa de eficiență energetică putea fi mai bună

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.7
Performanțe - 8.9

9.3

O alegere completă

Samsung WD80J6410AW/LE este o mașină de spălat rufe cu uscător, ce îți asigură o capacitate de încărcare destul de mare, ceea ce o face ideală pentru o familie numeroasă.

Vezi detalii
User Rating: 2.74 ( 38 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.