Samsung Jungfrau-P AR12YAWT – un model puternic

Numai câteva zile ne mai despart de vară. Deși este anotimpul cel mai iubit, cu toate acestea, lunile de vârf nu încetează să ne dea bătăi de cap datorită căldurii excesive. De multe ori nici noaptea nu reușim să ne odihnim cum trebuie din cauza temperaturilor ridicate și toate aceste lucruri se reflectă în activitatea de zi cu zi, în special la locul de muncă unde nu mai suntem capabili să dăm randament. O soluție potrivită în acest caz ar putea fi achiziția unui aparat de aer condiționat, iar modelul Samsung Jungfrau-P AR12YAWT ar putea fi soluția potrivită pentru un apartament cu 2-3 camere. Are un preț de aproximativ 2970 lei (verifică preț actualizatși vine echipat cu tehnologii de ultimă generație.

Din punct de vedere al designului discutăm despre un model modern, de o eleganță desăvârșită, ce cu siguranță atrage încă din prima clipă. Simplitatea este o altă trăsătură a acestui model, ce inspiră bun gust și rafinament. Se va încadra perfect într-o locuință amenajată cu stil și cu siguranță frumusețea sa desăvârșită va fi un punct de atracție al încăperii. Panoul interior este alb, tocmai pentru a se potrivi indiferent de nuanța mobilei sau a peretelui.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung Jungfrau-P AR12YAWT

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Noul aparat de aer condiționat Samsung Jungfrau-P AR12YAWT este un model potrivit pentru apartamentele nu foarte mari de la noi sau pentru sediile societăților ce nu depășesc 35m. Are 12000 BTU capacitate de răcire și de încălzire și se încadrează în clasa de eficiență energetică A pentru ambele situații.

De acum irosirea energiei prin pornirea și oprirea aparatului în mod constant este de domeniul trecutului. Tehnologia de control îmbunătățită vă va ajuta să faceți o economie semnificativă de energie. Chiar și în momentul în care aparatul este oprit, panoul de control utilizează o cantitate extrem de mică de energie, ducând la o economisire cu 90% mai mare față de un aparat convențional. Și dacă mai adăugăm și faptul că modelul Samsung este echipat cu tehnologia inversorului inteligent Inverter, ei bine veți avea în casă tot timpul temperatura ideală fără a mai porni și a se opri tot timpul compresorul. În felul acesta se justifică și consumul extrem de mic al acestui model, de doar 970 W pentru răcire și 990 W pentru încălzire. Deși prețul aparatului de aer condiționat nu este prea mic, prin calitățile sale de a economisi energia vă veți putea amortiza costurile într-o perioadă destul de scurtă de timp.

Vine la pachet cu o serie de funcții, ce asigură un ambient plăcut pentru fiecare locuitor al casei respective, constituind acea valoare adăugată ce ne va convinge să optăm pentru acest produs. Aici mă refer la funcția Sleep/Night mode, ce crează o ambianță plăcută și confortabilă pe timp de noapte, pentru ca ziua să începeți cu dreptul activitatea desfășurată(această funcție consumă cu până la 36% mai puțină energie comparativ cu modul normal de răcire), la funcția de răcire Turbo(ideal pentru zilele toride când ajungeți acasă amețiți de căldura de afară și doriți o răcire instantanee în cameră), la funcția de dezumidificare, ce îndepărtează umiditatea în exces din cameră, la funcția de Wi-Fi control, ce vă permite să controlați aparatul de aer condiționat de oriunde ați fi, prin intermediul smartphone-ului sau al laptopului, mai exact dacă ați plecat de acasă și ați uitat aparatul pornit, nu este nevoie să vă întoarceți din drum, o puteți face direct de pe telefonul mobil.

Pentru cei ce se tem că aparatul de aer condiționat este totodată și purtător de bacterii, este bine de știut că acest model de la Samsung dispune de un filtru S-plasma ion, ce îmbunătățește semnificativ calitatea aerului din încăpere, eliminând agenții biologici precum virușii, bacteriile, sau alergiile, asigurând un aer curat și sănătos în orice casă.

Ventilația este de tip 3D, mai exact aparatul dispune de două lame, cu ajutorul cărora aerul se va distribui în mod uniform în cameră, acoperind o rază de 13m, pentru ca utilizatorul să simtă aceeași răcoare în orice colț din cameră s-ar afla.

Întreținerea aparatului de aer condiționat Samsung este destul de ușoară, deoarece dispune de funcția de curățare automată, ce acționează automat ventilatorul, menținând astfel un aer uscat și inodor și împiedicând dezvoltarea mucegaiului sau a altor bacterii.

Nivelul de zgomot atinge 60 dB în ceea ce privește unitatea interioară și 62 dB pentru unitatea exterioară, ceea ce presupune că nu vă va deranja nici măcar când vă veți odihni.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • 24000 BTU,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • un consum de energie electrică bun,
  • Sleep/Night mode,
  • dezumidificare,
  • filtru HD complet

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Samsung Jungfrau-P AR12YAWT este un aparat de aer condiționat extrem de puternic, ce vine la pachet cu o serie de specificații, pentru ca tu să beneficiezi de un aer curat și răcoritor.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat