Samsung Jungfrau-P AR09YAWT – are Inverter și un consum extrem de mic

Timid, dar sigur ne apropiem de cel mai călduros anotimp al anului, însă de această dată vrem să fim pregătiți pentru perioada de vârf când gradele vor sări din termomentre. Și cum putem face mai bine asta decât achiziționându-ne un aparat de aer condiționat eficient. Un model extraordinar din toate punctele de vedere este modelul Samsung Jungfrau-P AR09YAWT, ce poate fi găsit la suma de aproximativ 2700 lei (verifică preț actualizat), un preț ce-i drept nu la îndemâna oricui, însă cum bine știm calitatea costă, iar acesta este un produs cu nenumărate calități, de care te vei convinge în clipele următoare.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model elegant, ce se va încadra perfect într-un spațiu modern construit. Frumusețea sa încântătoare îl face să se deosebească de modelele clasice prin rafinament și bun gust. Materialele și finisajele sunt foarte bine realizate, ceea ce vor face ca noul aparat de aer condiționat să devină o adevărată piesă de rezistență în căminul fiecăruia dintre noi. Modelul este realizat pe alb, în ideea de a fi mai degrabă o prezență discretă și eficientă în orice încăpere.

Unitatea interioară cântărește 13,5 kg și are dimensiunile de 880 x 313 x 237 mm, iar cea exterioară cântărește 34,5 kg și are dimensiunile de 790 x 545 x 285 kg, destul de mici, însă trebuie să ne raportăm și la capacitatea sa și pentru ce perimetru a fost conceput să fie utilizat.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung Jungfrau-P AR09YAWT

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Samsung Jungfrau-P AR09YAWT este un model ideal pentru o garsonieră sau pentru un sediu de societate de aproximativ 22mp, având o capacitate de răcire/încălzire de 9000 BTU. Modelul acesta este fratele mai mic al aparatului Samsung Jungfrau-P AR12YAWT, ce are o capacitate de răcire/încălzire de 12000 BTU.

Potrivit testelor de eficiență, aparatul de climatizare se încadrează în clasa A, atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, consumând numai 580 W la răcire și 700 la încălzire. La aceste rezultate spectaculoase contribuie și tehnologia inteligentă Inverter, cu ajutorul căreia veți economisi cu până la 50% mai multă energie față de modelele non-inversor. De fapt această tehnologie asigură temperatura ideală în cameră, fără a mai porni și opri compresorul tot timpul, iar această performanță se realizează cu un consum minim de energie. O dată cu această economiei, veți economisi și bani, iar produsul în sine se va dovedi o investiție eficientă.

Pe partea de funcții, modelul Samsung Jugfrau dispune de cele mai importante, și anume: funcția de Sleep/Night mode, ce te va ajuta ca fiecare noapte de vară să fie răcoroasă și odihnitoare, astfel încât utilizatorul să aibă un somn plăcut și confortabil, funcția de dezumidificare, ce nu permite ca locuința voastră să rămână umedă și înnăbușitoare(evitându-se dezvoltarea mucegaiului), funcția Turbo(folosită atunci când doriți să atingeți rapid temperatura selectată) și funcția de conexiune prin Wi-Fi, cu ajutorul căreia veți putea controla aerul condiționat din orice locație(dacă ați plecat de acasă și ați uitat să opriți aparatul nu veți mai fi nevoiți să vă întoarceți, tot ce va trebui să faceți va fi să îl opriți cu ajutorul smartphone-ului.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design impecabil,
  • consum extraordinar de mic,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • funcția Sleep/Night mode,

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Samsung Jungfrau-P AR09YAWT este un aparat de aer condiționat modern, cu Inverter, ce se reflectă într-un consum de energie extraordinar de mic.

User Rating: 4.75 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat