Samsung Jungfrau-F AR18KABE – modern și eficient

Verile tot mai toride din ultimii ani ne-au dat bătăi de cap de fiecare dată. Nu ar fi rău ca în vara asta să ne pregătim pentru canicula ce este anunțată tot mai des la meteo. O soluție potrivită ar fi aparatul de aer condiționat Samsung Jungfrau-F AR18KABE Inverter. Despre acest model aș putea spune că este unul din cele mai bune din gama sa.

Are un preț de aproximativ 3700 lei (verifică preț actualizat), deloc mare dacă îl raportăm la calitatea sa. Se bucură de un design premium de o eleganță aparte. Unitatea interioară este concepută într-o culoare gradată de mov închis, nuanță ce îi conferă un aspect luxos și unicitate în rândul produselor de acest gen. Se va încadra perfect în interiorul locuinței voastre, dându-i o notă de rafinament și stil.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung Jungfrau-F AR18KABE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cel mai important aspect în ceea ce privește aparatul de aer condiționat Samsung Jungfrau-F AR18KABE este faptul că vine cu tehnologia Inverter, ce presupune o reglare continuă a randamentului de răcire și încălzire, pentru a-l corela cu temperatura din interior, aducând în felul acesta un plus de confort. De asemenea cu ajutorul tehnologiei Inverter, temperatura mediului ambiant este monitorizată și reglată de câte ori este nevoie, fără a opri și porni mereu compresorul, reducând astfel consumul de energie cu 50%, față de un aparat de aer condiționat clasic.

Dispune de o capacitate de răcire/încălzire de 18000 BTU, și este încadrat la clasa de eficiență A. Are un consum de 1820W la încălzire și 1560W la răcire. Aerul este distribuit uniform în toată camera prin ventilația e tip 3D.

Funcția Somn plăcut vă asigură un somn liniștit pe perioada întregii nopți. Controlează temperatura și umiditatea din cameră, pentru a vă trezi complet odihniți a doua zi și cu chef de muncă.

Filtrul împotriva alergiilor, împreună cu sistemul Virus Doctor împrospărează aerul din cameră și înlătură totodată bacteriile, reducând în felul acesta dezvoltarea posibilelor alergii. Nu vine la pachet cu serviciul de instalare, însă acesta poate fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design rafinat,
  • tehnologia Inverter,
  • 18000BTU,
  • funcția somn plăcut,
  • silențios

Contra:

  • nu are inclus kit-ul de instalare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire / încălzire
Consum de energie

Excelent

Samsung Jungfrau-F AR18KABE se adresează celor ce au un buget generos și sunt dispuși să îi investească într-un produs ce oferă nenumărate funcții, dar și un consum mai mic față de celelalte aparate de aer condiționat convenționale.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Un produs foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat