Aparat de aer condiționat Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter

Iată că mai este puțin și vine vara. Te-ai pregătit să întâmpini temperaturile ridicate ce ne amenință încă de pe acum? O soluție potrivită ar fi aparatul de aer condiționat Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter, ce promite să îți ofere o temperatură adecvată chiar și în zilele cele mai toride de vară. Prețul unui astfel de aparat este de aproximativ 3900 lei (verifică preț actualizat), destul de mare ar putea spune unii, însă dacă analizăm seria de dotări și facilități de care dispune, cu siguranță concluzia ar fi că atunci când îți dorești comfort și calitate și prețul este unul pe măsură.

Din punct de vedere al designului, vă pot spune că se prezintă incredibil de bine. Vorbim de un model pe negru, cu panou în tonuri de violet, ce emană eleganță și rafinament. Gigantul corean nu se dezice nici în ceea ce privește fabricarea acestor produse, demonstrând încă o dată atenția pe care o acordă nevoilor utilizatorului.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter este un model extrem de reușit, ce îmbunătățește calitatea aerului din interior, cu ajutorul sistemului Virus Doctor, creat special pentru a elimina agenții biologici contaminați. De asemeni vine și cu un filtru ce înlătură bacteriile și particulele de praf, reducând în felul acesta dezvoltarea alergiile.

Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter se încadrează în clasa de energie răcire/încălzire A, iar în ceea ce privește capacitatea de răcire/încălzire de 12000BTU, și o putere consumată la încălzire de 990W, iar la răcire de 970W. Dotările sale clasează aparatul de aer condiționat în topul celor mai bune de pe piață, la ora actual.

Faptul că dispune de inversor inteligent, vă va ajuta să economisiți cu până la 50% din energie și asta datorită faptului că menține temperatura ideală în interior, fără a fi nevoie să oprească și să pornească tot timpul compresorul.

Somnul este extrem de important pentru fiecare dintre noi. O noapte linistită și odihnitoare ne poate ajuta să avem o zi bună și să dăm randament în ceea ce facem. De aceea Samsung vine cu funcția „Somn plăcut”, ce reglează temperatura și umiditatea pe perioada nopții, oferindu-vă condiții ideale pentru un somn liniștit și odihnitor.

În ceea ce privește zgomotul, trebuie să știți că unitatea interioară are 60dB, ceea ce înseamnă că este destul de silențios, dar dacă totuși vă deranjează zgomotul, accesați modul silențios. La capitolul conectivitate dispune de conexiune Wi-Fi, astfel că veți putea controla aerul condiționat cu ajutorul smartphone-ului vostru.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • capacitate de încălzire/răcire de 12000,
  • sistemul Virus Doctor,
  • conexiune Wi-Fi,
  • ventilare 3D

Contra:

  • prețul nu este accesibil oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire / încălzire
Consum de energie

Excelent

Cu siguranță te gândești că urmează o vară cu temperaturi ridicate și ar fi bine să te pregătești din timp pentru a face față acestei provocări. Ei bine aparatul de aer condiționat Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter îți va crea condițiile optime pentru ca această perioadă să nu îți afecteze sănătatea.

User Rating: 2.02 ( 17 votes)

2 comentarii

  1. 970 w este puterea consumată la răcire. Chiar daca pare greu de crezut aceasta este realitatea.

  2. cati kwh consum la racire in mod real? 900w mi se pare foarte putin cand restu au 3kw, miroase a minciuna ca toate produsele samsung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat