Samsung Jungfrau-F AR09KABE – modern, cu Wi-Fi Control

Oficial ne-am confruntat cu primele zile de vară în care am simțit cum ne încearcă o moleșeală datorită căldurii excesive și recunosc că m-am cam speriat puțin la gândul că acesta este doar începutul, și că în perioada următoare temperaturile vor crește mult mai mult, iar confortul  și sănătatea noastră vor fi vizibil afectate. Dar acest aspect poate fi remediat cu un aparat de aer condiționat eficient, ce dispune de funcțiile necesare fiecărui tip de utilizator. Un model complex din toate punctele de vedere este și aparatul de aer condiționat Samsung Jungfrau-F AR09KABE, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 3700 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc la îndemâna oricui, însă modelul face parte din gama premium a producătorului și este justificat printr-un design revoluționar, dar și prin specificații de top.

Într-o gamă de aparate de climatizare realizate pe alb, modelul Samsung se evidențiază printr-un design absolut spectaculos. Conceput într-o culoare gradată de violet închis, aparatul de aer condiționat conferă un aspect luxos locuinței, înfrumusețându-l prin designul său elaborat. Frumusețea sa unică asigură un stil elegant și rafinat oricărei locuințe, astfel că oricine își dorește un adevărat gadget pe peretele din camera de zi, cu siguranță acest model depășește orice standarde în materie de fumusețe, dar și eficiență.

Dimensiunile unității interioare ating 880 x 313 x 237 mm și 12 kg, iar în ceea ce privește unitatea exterioară vorbim de o greutate de 34,5 kg și 790 x 545 x 285 mm, prin urmare putem spune că va fi o prezență discretă în orice încăpere.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung Jungfrau-F AR09KABE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Samsung Jungfrau-F AR09KABE are o capacitate de răcire/încălzire de 9000 BTU, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru a asigura confortul pe o suprafață de aproximativ 25 mp. Are un consum extrem de mic, ce în timp vă va ajuta să amortizați suma considerabilă pe care o veți scoate din buzunar la achiziție, mai exact consumă 580W la răcire și 700W la încălzire.

Modelul se încadrează în clasa A pentru ambele moduri de funcționare și dispune de tehnologia inversorului inteligent Inverter, ce folosește mai puțină energie decât modelele convenționale, obținând unul dintre cei mai mici coeficienți de eficiență energetică. Mai mult de atât, aparatul de aer condiționat cu Inversor reglează fluctuațiile pentru a menține temperatura constantă, diminuând totodată nivelul de zgomot din timpul funcționării.

În ceea ce privește funcțiile, aparatul de climatizare Samsung dezvoltă o varietate, astfel încât să satisfacă până și cel mai pretențios utilizator: ventilare, încălzire, dezumidificare – protejează locuința de apariția mucegaiului, timer – pentru a programa pornirea sau oprirea aparatului, sleep/night mode – pentru a nu te mai chinui în nopțile caniculare de vară, modul Turbo – pentru o răcire rapidă a încăperii, modul silențios – pentru momentele în care nu vrei să fii deranjat de absolut nimic, Wi-Fi Control – vă permite să controlați aparatul de aer condiționat din orice locație cu wireless, ceea ce însemnă că dacă ați uitat să opriți aparatul când ați plecat de acasă, o puteți face chiar și de la distanță, etc.

Ventilarea 3D ajută la distribuirea uniformă a aerului în cameră, astfel încât să puteți beneficia mult mai repede de un mediu mai răcoros. Aparatul de climatizare de la Samsung poate acoperi o rază de 13 m, pentru a simți răcoarea în orice colț al camerei.

Dacă până acum ceva timp mulți dintre noi ne feream de aparatele de aer condiționat deoarece dezvoltau diferite bacterii sau viruși, ei bine în prezent producătorii echipează modelele noi cu tot felul de filtre care mai de care mai eficiente. Nici acest model nu face o excepție, fiind echipat cu un filtru HD, ce asigură curățenia și prospețimea camerei, cu un filtru împotriva alergiilor, ce înlătură bacteriile și particulele de praf și sistemul Virus Doctor, ce îmbunătățește calitatea aerului din interior, astfel încât acesta să fie pur și sănătos. Din păcate nu vine la pachet cu serviciul de instalare, însă acesta poate fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design spectaculos,
  • funcția Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare,
  • clasa de energie răcire A,
  • Wi-Fi control,
  • ventilație 3D,
  • filtru HD

Contra:

  • nu are serviciu de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Samsung Jungfrau-F AR09KABE este unul dintre modelele spectaculoase ale producătorului corean, ce impresionează nu doar prin specificațiile sale, ci și prin designul său avangardist.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat