Samsung F1802WFVS – cu încărcare de 8 kg

Au apus zilele în care rufele se spălau de mână, iar femeile erau sugrumate de treburile casnice. În zilele noastre mai toate activitățile casnice au fost simplificate și asta datorită aparturii de care dispunem. Ceea ce pot spune că mi se pare extraordinar, mai ales că în prezent femeile muncesc cot la cot cu bărbații pentru a-și dezvolta o carieră de succes. Mașina de spălat este aparatul electrocasnic de care nu m-aș despărți niciodată. De ce? Pentru că mă scutește de efort și timp pierdut. Consider că o mașină de spălat eficientă poate face treaba extraordinar de bine, iar în timpul acesta eu pot desfășura liniștită alte activități. Modelul despre care vom vorbi astăzi este unul care mie îmi place extrem de mult, și anume Samsung F1802WFVS. Are un preț de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil având în vedere eficiența sa și faptul că are o capacitate de încărcare destul de mare.

Din punct de vedere al designului, producătorul corean impresionează ca de fiecare dată, prin elemente moderne, atent alese, astfel încât să realizeze un design elegant și interesant. Modelul este alb, doar ușa cuvei este încadrată de un chenar argintiu, ce îi pune în valoare fumusețea. În partea superioară panoul de control dispune de sertarul pentru detergent în partea stângă, selectorul de programe în centru și display-ul de tip LED(pentru informații referitoare la etapa de spălare, gradele la care sunt spălate rufele, viteza de rotație și timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare) plus câteva butoane pentru a face selecțiile potrivite în partea stângă. Mașina de spălat Samsung este un model Slim, ideală pentru cei ce nu dispun de spațiu prea mult în propria locuință.

Poze cu mașina de spălat Slim Samsung F1802WFVS

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung F1802WFVS este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 1200 rpm, mai precis rufele vor fi stoarse atât de bine încât nu vor mai sta prea mult pe culme la uscat.

Are o capacitate de încărcare de 8 kg, ceea ce o face o mașină de spălat rufe extrem de spațioasă, potrivită chiar și pentru pilote, pături sau geci voluminoase. Prin urmare nu veți mai fi nevoiți să duceți țesăturile mari la curățătorie, ci le veți putea spăla în propria mașină.

Potrivit testelor de eficiență energetică, modelul Samsung se încadrează în clasa A++, de unde rezultă un consum destul de mic, ceea ce face ca factura la Electrica să nu crească prea mult.

Deține suficiente programe de spălare cât să acopere toată gama de țesături și să le spele corespunzător, astfel încât să nu le deterioreze. Cele mai des folosite sunt: programul rapid de 15 minute, programul pentru bumbac, programul pentru lână, cel pentru consum redus de energie, etc.

De asemeni mașina de spălat încorporează și tehnologia EcoBubble, brevetată de producătorul corean, ce optimizează rezultatele la spălare, chiar și atunci când se folosește apă rece. Pe partea de funcții și siguranță, vine echipată cu: sistemul de siguranță împotriva copiilor – ce vă scutește de accidente neplăcute, programare întârziată – ideală pentru momentele prelungite în care pleci de acasă și vrei să găsești rufele proaspăt spălate, autodiagnosticarea- îți afișează posibilele erori apărute sub forma unui cod, iar în manualul de utilizare vei găsi și soluția pentru a rezolva eroarea respectivă, fără a fi nevoie să apelezi la serviciile de service.

Modelul este destul de silențios, ajunge la 62 dB în timpul spălării și la 77 dB în timpul centrifugării, mai exact veți putea să vă odihniți pe durata funcționării sale.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • 8 kg,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • Slim

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Samsung F1802WFVS este un model Slim, dotat cu tehnologia EcoBubble, ce are grijă ca rufele să fie spălate corespunzător, în așa fel încât să nu fie deteriorate.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.