Samsung EcoBubble WF906U4SAWQ – și rufele vor arăta impecabil

O mașină de spălat rufe, eficientă și încăpătoare este unul dintre visele fiecăruia dintre noi. Însă cu siguranță pentru o astfel de achiziție va trebui să băgăm mâna adânc în buzunare. În această categorie se încadrează și mașina de spălat rufe Samsung EcoBubble WF906U4SAWQ, un model cu un preț de aproximativ 2600 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc la îndemâna oricui, dar care cu siguranță se justifică atât prin designul său impecabil, cât și prin caracteristicile sale de top.

În ceea ce privește aspectul pot spune că gigantul coreean își pune amprenta și de această dată prin inovație și mult bun gust. Modelul este alb, doar ușa cuvei de spălare este metalică, astfel încât se va încadra perfect într-o bucătărie modernă sau o baie pe măsură. Având în vedere că discutăm de o mașină de spălat cu o capacitate de încărcare mare, și deschiderea este mai amplă, pentru a putea introduce cu ușurință chiar și țesăturile mai voluminoase.

În partea de sus panoul de control are un aspect interesant și bine organizat, în centru este selectorul de programe, iar în dreapta prezintă un display de tip LCD(unde puteți urmări viteza de rotație, gradele la care sunt spălate rufele și timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare), plus o serie de butoane ce vă vor ajuta să faceți selecțiile potrivite fiecărui tip de țesătură.

Poze cu mașina de spălat rufe Samsung EcoBubble WF906U4SAWQ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Samsung este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație de 1400 rpm, ceea ce înseamnă că rufele vor fi stoarse atât de bine că nu vor mai avea nevoie să stea prea mult timp întinse pe culme pentru a se usca. Capacitatea de încărcare este extrem de generoasă, atinge 9 kg, ceea ce o face ideală atât pentru familiile numeroase, cât și pentru cei ce vor să spele acasă țesături voluminoase, precum pilotele, păturile, etc. Cu ocazia aceasta veți putea economisi și ceva bănuți fiindcă nu veți mai fi nevoiți să le duceți la curățătorie.

Din câte putem observa vorbim de una dintre cele mai bine echipate modele de mașini de spălat rufe, iar testele de eficiență nu contrazic cu nimic această afirmație. Mai exact Samsung EcoBubble WF906U4SAWQ se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare B, de unde putem concluziona că vom avea parte de cele mai bune rezultate, cu un consum de energie electrică și de apă destul de mic.

Gama de programe de spălare este destul de bogată și diversificată, astfel încât acoperă orice tip de țesătură: bumbac, jeans, lână, sintetice, ușor de călcat, delicate, sport, etc. Cel mai scurt program de spălare durează 15 minute și este recomandat a se utiliza în cazul rufelor ce au nevoie doar de o reîmprospătare.

Mai mult de atât mașina de spălat încorporează și tehnologia brevetată de Samsung, Eco Bubble, ce reușește să dizolve complet detergentul, și îl injectează cu aer pentru a produce o spumă bogată. Chiar și la temperaturi mici, spuma reușește să penetreze țesăturile mult mai rapid decât o mașină de spălat convențională, având rezultate la fel de bune ca și în cazul unui ciclu cu temperaturi ridicate. De acum vă puteți spăla hainele chiar și cu apă rece fără a vă teme că rezultatele nu vor fi la fel de eficiente.

Un alt plus în cazul mașinilor de spălat de la Samsung este și tamburul Diamond Drum, cu formă aerodinamică, creat special pentru a proteja țesăturile de eventuale deteriorări în timpul spălării. Astfel veți asigura o spălare delicată hainelor voastre, reușind să le prelungiți durata de viață în șifonierul vostru. Dacă până acum rezistența la mașina de spălat era cea care ceda după o perioadă de câțiva ani de utilizare, iată că Samsung aduce un plus de valoare produsului, echipându-l cu o rezistență acoperită cu un strat dublu de ceramică, ce o protejează de acumularea depozitelor de calcar, asigurându-i o durabilitate de până la 10 ani.

Ca și funcții de siguranță pot spune că dispune de tot ceea ce vă doriți de la un astfel de aparat electrocasnic, prin urmare produsul în cauză este o adevărată bijuterie la casa omului. Nu este deloc zgomotoasă, ba chiar din contră, atinge 52 dB la spălare și 73 dB la centrifugare, prin urmare vă puteți vedea liniștiți de alte activități pe durata funcționării ei, fără a fi deranjați de zgomotul enervant întâlnit în cazul modelelor ceva mai vechi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LCD,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 9 kg,
  • silențioasă,
  • 1400 rpm,
  • tehnologia eco bubble

Contra:

  • prețul nu este tocmai la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Samsung EcoBubble WF906U4SAWQ este una dintre cele mai bine dotate modele ale producătorului corean. În cazul în care buzunarul îți permite, cu siguranță această alegere va fi excelentă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.