Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE – o mașină de spălat din clasa A+++

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE este o mașină de spălat rufe ce surprinde printr-un design deosebit, cât și prin specificații tehnice extraordinare. Are un preț de aproximativ 1761 lei (verifică preț actualizat), însă poate fi achiziționată chiar și în rate lunare de 101 lei. Dacă ai puțin noroc o poți prinde chiar și la reducere.

Mașina de spălat rufe Samsung poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Din punct de vedere al designului, modelul se remarcă prin simplitate și bun gust. Este complet albă, accesorizată de un panou de control bine aerisit și bine dotat. În partea dreaptă se regăsesc butonul On/Off și cel de pauză, un display LCD, ce îți afișează timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare, plus o serie de butoane ce te ajută să selectezi temperatura dorită și viteza de centrifugare, în centru se află selectorul de programe, ce funcționează prin rotire, iar în partea stângă este sertarul pentru detergent.

Poze cu Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat este un model cu încărcare frontală, ce are o capacitate de încărcare de 8 kg, ceea ce înseamnă nu doar că vei putea spăla o cantitate generoasă de rufe, ci chiar și țesături mai voluminoase precum păturile sau pilotele. Viteza de centrifugare este de 1400 rpm, ceea ce înseamnă că are grijă ca rufele să fie perfect stoarse, astfel încât să nu necesite a sta prea mult timp pe culme la uscat.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, ceea ce presupune un consum mai mic cu aproximativ 30% față de un model standard. Tehnologia Ecom Bubble face ca mașina de spălat să fie mult mai eficientă față de un model standard. Dispune de un generator de bule, ce dizolvă detergentul complet, după care injectează aer, ce duce la producerea unui strat de spumă bogată. Indiferent că alegi să speli rufele la o temperatură scăzută, spuma pătrunde rapid în țesătură, curățând murdpria într-un mod la fel de eficient ca și un ciclu de spălare cu apă caldă. Acest procedeu duce la o economie de energie de 70%.

Programele de spălare sunt extrem de variate, reușind să acopere cam orice tip de țesătură, avem de la cele clasice: bumbac, lână, sintetice, la cele speciale: Baby Care, Daily Wash, Super Eco, etc.

Mașina de spălat rufe Samsung vine echipată cu un tambur Diamond Drum, ce ajută la o spălare delicată a hainelor. Tamburul este în formă de diamant, cu perforații mici, pentru ieșirea apei, ce previn blocarea țesăturilor.

Nu este nici zgomotoasă, atinge 62 dB în timpul spălării și 79 dB în timpul centrifugării, ceea ce înseamnă că nu te va deranja dacă alegi să te odihnești după ce ai băgat rufe la spălat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de încărcare de 8 kg,
  • 1400 rpm,
  • clasa de eficiență energetică A+++

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 9.4
Performanțe - 9.6

9.4

O alegere eficientă

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE este o mașină de spălat cu tehnologia Eco Bubble, ce îți asigură haine impecabile, cu un consum minim.

Vezi detalii
User Rating: 2.93 ( 7 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.