Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X – o nouă soluție inovativă

Tehnologia mașinilor de spălat rufe automate se îmbunătățește în fiecare an, evoluând constant și adaptându-se nevoilor utilizatorilor de rând și adevăraților consumatori. Ne aflăm în „secolul vitezei”, suntem bombardați zilnic cu informații despre ultimele gadgeturi lansate și dispozitive de ultimă generație care fac furori peste ocean, iar tehnologia a ajuns să ne controleze toată viața. Mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X e un model inovativ, cu tehnologii de ultimă generație, pentru care vei plăti un preț deloc mic, de aproximativ 2799 lei(verifică preț actualizat), însă având în vedere tehnologiile cu care este dotată, cu siguranță merită efortul.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Spălarea hainelor e mult mai simplă și lejeră în ziua de azi, când ai la dispoziție o mașină automată care face toată treaba în locul tău, în timp ce tu te relaxezi în fotoliu, cu o cafea aburindă și citind o carte bună sau relaxându-te la televizor.

Poze cu mașina de spălat rufe

Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

O nouă inovație tehnologică când vine vorba de mașini de spălat rufe automate reprezintă noul model Samsung Eco Bubble, ce dispune de o tehnologie revoluționară care face din spălatul hainelor o adevărată plăcere. Cu un aspect elegant și stilat, un design modern și atractiv, de culoarea inoxului, o greutate de 61 kg și dimensiuni potrivite pentru orice spațiu, de 85 x 60 x 55 cm. Design-ul Crystal Gloss oferă o estetică atractivă a mașinii de spălat, cu fațada curbată, iar panoul de comandă este poziționat clasic, deasupra ușii de încărcare a rufelor, și are un afișaj LCD de culoare albastră ce poate fi controlat prin atingere, având funcția Touch Control încorporată.

Acest model de mașină de spălat dispune de 15 programe, printre care program de extra-clătire și de prespălare, de spălare rapidă, program pentru culori închise, program Baby Care pentru o îngrijire mai bună a hainelor celor mici, program pentru bumbac, precum și unul pentru blugi/jeans, dar și un program de spălare manuală.

Are un consum mediu anual de apă de 10500 litri, iar nivelul de zgomot la spălare este de 62 dB (A), respectiv nivelul de zgomot la centrifugare de 76 dB (A).

Tamburul acestui model este în formă de diamant, „Diamond Drum”, având o formă elegantă și oferind o performanță la spălare și delicată. Rufele se mișcă prin acest tambur care are o formă inedită, iar perforațiile mici pentru ieșirea apei ajută la protejarea țesăturilor pentr a nu se bloca și deteriora.

Dispozitivul are funcția „Memo Ultimul Program”, care permite salvarea ultimei setări utilizate și folosirea ei la mai multe spălări, fără să intervii asupra setărilor și reprogramarea ciclului de spălare de fiecare dată. Doar pornești mașina de spălat și introduci o nouă încărcătură.

Programul de Spălare Rapidă pe care îl are îți permite să speli complet rufele în doar 15 minute, dar poți modifica temporizatorul în funcție de cantitatea încărcăturii și de programul pe care îl ai.

Capacitatea de încărcare a mașinii de spălat este de 8 kg, are o viteză de centrifugare generoasă de 1400 rpm și clasa energetică A+++.

Tehnologia inovativă și inedită Eco Bubble oferită de Samsung pentru acest model amestecă detergentul cu aer și apă înainte de începerea unui ciclu de spălare, formând bule de spumă care intră în țesături mult mai rapid decât detergentul concentrat, iar spălarea rufelor este la fel de eficientă în apa rece precum este în apa caldă. Mai dispune și de un sistem de detectare spumă, un control pentru supraîncălzire, autodiagnosticare, fuzzy logic, filtru auto-curățare, selector centrifugare și, cel mai mai important, un sistem de siguranță împotriva copiilor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+++
  • Design elegant
  • Viteză de centrifugare de 1400
  • Capacitate de încărcare de 8 kg

Contra:

  • Preț destul de solicitant

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 9.6

9.9

O alegere premium

Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X este o mașină de spălat rufe extrem de elegantă, dotată cu cele mai noi tehnologii, ce are grijă să îți lase rufele impecabile.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.