Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4W – haine care arată ca noi mai mult timp

Mulți dintre noi preferăm atunci când alegem un produs electrocasnic mai mare, să investim mai mult pentru a ne putea bucura de un produs dotat cu fel de fel de specificații, ce în timp își vor dovedi utilitatea. Unul dintre electrocasnicele din această categorie este și mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4W, ce vine la un preț de aproximativ 2050 lei (verifică preț actualizat), un preț pe care nu și-l permite oricine într-adevăr. Totuși aș vrea să vedem dacă modelul își merită cu adevărat prețul.

În primul rând pot afirma faptul că mașina de spălat face parte din gama de top al gigantului corean, iar aspectul său este unul elegant și modern. Modelul este complet alb, astfel încât să se potrivească fiecărui cămin, indiferent de culoarea pereților sau a mobilei. În partea de sus putem observa că este accesorizată cu un panou de control dotat cu un tip de afișaj LED, de unde putem monitoriza ciclul de spălare și butoanele ce ne ajută să facem selecțiile necesare unui ciclu.

La interior Samsung vine cu un tambur Diamond Drum, ce are o formă elegantă de diamant, cu perforații mult mai mici decât la mașinile de spălat obișnuite, ce previn blocarea țesăturilor și ulterior deteriorarea acestora.

Poze cu mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4W este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 1400 rpm, suficient cât să scoateți rufele aproape uscate din cuvă. Capacitatea de încărcare este de 8 kg, ceea ce o face ideală pentru o familie numeroasă. Însă chiar dacă are o capacitate atât de mare, asta nu înseamnă că nu puteți spăla și mai puține haine.

Potrivit testelor efectuate, se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare A, ceea ce înseamnă că veți avea și un consum mai mic de energie, prin urmare o factură mai mică.

Programele de spălare sunt destul de variate și se prezintă într-o gamă destul de bogată, astfel încât acoperă cam toate tipurile de țesături: de la bumbac și sintetice, la program pentru copii, pentru hainele sport, etc… În cazul în care vreți să reîmprospătați hainele, puteți folosi programul de 15 minute.

Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4W dispune de tehnologia Eco Bubble, ce asigură performanțe excelente chiar și atunci când hainele sunt spălate cu apă rece, și asta deoarece detergentul se amestecă cu aerul și apa înainte ca ciclul de spălare să înceapă, generând bule de spumă ce reușesc să pătrundă mai ușor în țesături. Pot spune că este destul de silențioasă, ajunge la 62 dB în timpul spălării și la 76 dB la centrifugare, prin urmare își va face oarecum simțită prezența spre finalul unui ciclu de spălat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 8 kg,
  • 1400 rpm,
  • Diamond Drum

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4W oferă eficiență maximă cu costuri reduse pentru energia electrică și un consum mic de apă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.