Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W – mașina de spălat haine slim

În cazul în care ai la dispoziție un spațiu mai mic pentru depozitarea mașinii de spălat și nu vrei să faci totuși rabat de la calitate, modelul Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W merită toată atenția ta. Are un preț de aproximativ 2249 lei(verifică preț actualizat), aceasta fiind o mașină de spălat de top care integrează dotări performante într-un design slim.

Designul este unul special, partea frontală fiind ușor curbată, iar panoul de control este dotat cu o interfață hi-tech. Designul Touch of Color adaugă note moderne de transparență, iar panoul de control este animat și prevăzut cu un ecran LCD dotat cu funcții touch.  Afișajul de culoare albastră se îmbină foarte bine cu inserțiile transparente. Dimensiunile modelului sunt de 85 x 60 x 55 cm, acesta fiind cu o idee mai îngust decât variantele clasice. Hubloul ocupă partea centrală a părții frontale, fiind generos și beneficiind de o deschidere amplă.

Poze cu mașina de spălat rufe

Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat are o capacitate de încărcare de 8 kg, foarte generoasă pentru un model slim. Tamburul are forma Diamond Drum, ceea ce permite hainelor să se miște uniform în timpul spălării și să se șifoneze mai puțin. De asemenea, textura cu perforații mici pentru ieșirea apei previne blocarea și deteriorarea țesăturilor.

Modelul are o putere de centrifugare de 1200 rpm, din nou o valoare atractivă pentru unul slim.

La nivel tehnic se remarcă în primul rând rezistența ceramică, aceasta oferind o durată de viață prelungită și o economie ridicată datorată facturilor mai mici și timpului mai mic de încălzire a apei. Rezistența ceramică este însoțită de un motor cu Inverter care asigură o funcționare economică și silențioasă.

De asemenea, tehnologia Eco Bubble reprezintă un punct de atracție al dotărilor. Aceasta a fost gândită de inginerii Samsung pentru a asigura maximizarea resurselor în vederea economisirii. Astfel, tehnologia este prevăzută cu un generator unic de bule care dizolvă complet detergentul și injectează aer pentru formarea de spumă înaintea începerii ciclului de spălare. În acest fel, calitatea spălării este îmbunătățită considerabil și este evitată risipa de detergent, apă și energie.

Tehnologia este eficientă și în cazul unor temperaturi de spălare mai scăzute, asigurând o economisire de energie de până la 70%.

Modelul îți pune la dispoziție un număr mare de programe de spălare, printre acestea numărându-se unele pentru bumbac, lână, sintetice, delicate etc, dar și programe speciale pentru articole sportive, haine de exterior sau pentru bebeluși, ori funcții dedicate pentru clătire, prespălare etc. Ai de asemenea posibilitatea programării întârziate și a memorării setărilor de la un ciclu de spălare la altul.

Se remarcă totodată funcția specială de autodiagnosticare inteligentă care prin conectarea la un smartphone dotat cu sistem de scanare LED poate oferi soluții pentru defecțiunile în stadiu incipient.

Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++ și are un consum extrem de redus.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design hi-tech special
  • panou de control cu funcții touch
  • tambur Diamond Drum
  • capacitate bună de încărcare
  • tehnologia Eco Bubble
  • programe variate
  • eficiență energetică ridicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.4
Performanțe - 9.4

9.4

O alegere premium

Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W este o mașină de spălat cu calități premium, se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.