Samsung Eco Bubble WF80F5E0W2W – pentru haine impecabile

Având în vedere că maşina de spălat este un bun util şi eficient în fiecare casă, mi-am aplecat puţin atenţia asupra noului model Samsung Eco Bubble WF80F5E0W2W, pe care am ales să vi-l prezint şi vouă. Deşi s-a lansat de curând pe piaţă, acest model cucereşte uşor, uşor un segment tot mai mare în rândul utilizatorilor. Având în vedere că discutăm de un model de ultimă generaţie vă puteţi imagina că şi preţul este unul pe măsură, de aproximativ 2100 lei (verifică preț actualizat), un preţ just dacă îl raportăm la specificaţiile sale tehnice. Din punctul meu de vedere îşi merită banii, deoarece se vede că cei de la Samsung investesc în calitate şi finisaje bine realizate.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Design-ul lui este extrem de elegant şi futurist. Dacă până acum vă gândeaţi la maşina de spălat ca la un simplu obiect electrocasnic, ei bine modelul Samsung Eco Bubble WF80F5E0W2W se va completa perfect cu mobilierul modern din casa voastră şi cu siguranţă va da un alt aspect încăperii în care este poziţionată.

Poze cu maşina de spălat Samsung Eco Bubble WF80F5E0W2W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă legat de design v-am convins, ei bine partea tehnică vine cu câteva performanţe impresionante la spălare. Maşina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E0W2W face parte din clasa A+++ la eficienţa energetică, A la eficieţa de spălare şi B la eficienţa de centrifugare, dispunând de 1200 rotaţii pe minut. În primul rând vine cu sistemul revoluţionar Eco Bubble, cu ajutorul căruia veţi obţine rezultate spectaculoase, aceleaşi performaţe ridicate în cazul spălării cu apă rece ca şi în cazul utilizării apei calde, ceea ce înseamnă un consum de energie redus cu până la 70%, prin urmare o factură mai mică la energia electrică. Tehnologia Eco Bubble este concepută să genereze bule prin dizolvarea detergentului în aer şi în apă, bule care pătrund în ţesături rapid, spălându-le perfect, fără a avea neplăcuta surpriză să constataţi că v-au rămas urme de detergent pe haine.

Capacitatea de încărcare este de 8 kg, ideal pentru a termina cât mai repede de spălat mai multe rufe. Dacă până acum se mai întâmpla ca anumite materiale să se mai deterioreze în tambur, cei de la Samsung au rezolvat şi această problemă creând noul tambur Diamond Drum ce vă asigură o spălare delicată a ţesăturilor. Perforaţiile din tambur au dimensiuni destul de mici, pentru ca apa să se scurgă, prevenindu-se totodată lipirea ţesăturilor de tambur, şi implicit deteriorarea lor. În felul acesta ţesăturile vor avea o viaţă mai lungă şi vor arăta ca noi mai mult timp. Un alt avantaj al acestei maşini de spălat este faptul că oferă o spălare silenţioasă, datorită tamburului perfect echilibrat. Chiar dacă maşina este prea încărcată sau funcţionează la o viteză de rotaţie prea mare, abia o să realizaţi că ea este în funcţiune.  Încărcarea se face frontal, şi prin dimensiunea de 85 x 60 x 55 ale acestei maşini de spălat, ea se va încadra perfect în căminul vostru. Dispune de un display digital ce vă va informa în legătură cu timpul rămas dintr-un ciclu de spălare. Ca şi programe de spălare consider că este foarte dotată, incluzând un ciclu de spălare pentru fiecare tip de ţesătură, precum: bumbac, sintetice, lână, jeans, spălare manual, baby care, îmbrăcăminte închisă la culoare, spălare zilnică, etc.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design,
  • sistem Eco Bubble,
  • tambur Diamond Drum,
  • silenţioasă,
  • capacitate de 8kg,
  • 1200 rpm

Contra:

  • preţ uşor inaccesibil

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Excelent

Pentru cei care îşi caută o maşină economică, silenţioasă, cu un program de spălare variat, care să ofere rezultate excelente, maşina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E0W2W este ideală. Deşi preţul este puţin cam mare, cu siguranţă nu veţi regreta această investiţie.

User Rating: 2.54 ( 24 votes)

2 comentarii

  1. Buna ziua am si eu o masina de spălat samsung eco buble 8.0kg si mi sa blocat la programul de stoarcere si nu maiia nici un program ce trebuie sa fac multumesc

  2. DE CEA MAI PROASTA CALITATE ..NU-SI MERITA BANII …E FOARTE SCUMPA PT. RANDAMENTUL DAT ….NU SPALA CURAT SI DUPA UN AN DE ZILE SE STRICA DISPLAY-UL .NU ISI TERMINA PROGRAMUL PANA LA CAPAT ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.