Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W – eficientă, silențioasă și economică

Mașinile de spălat rufe sunt un strict necesar în cadrul fiecărui cămin. Nu mai trăim vremurile în care mamele pierdeau periodic o zi întreagă să spele rufele întregii familii. Nu ne mai permitem să pierdem atâta timp și să depunem atâta efort pentru o astfel de acțiune. Și sinceră să fiu nu cred că este cineva care să își dorească acest lucru când există mașini de spălat automate, care îți lasă hainele curate într-un timp atât de scurt.

Unul dintre modelele ce pot spune că îmi place este și Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W, ce vine la un preț de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat), un preț nu tocmai mic, însă mergând pe ideea calității, până la urmă este destul de corect.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat se bucură de un aspect ce exprimă eleganță și rafinament. Se poate observa cu ochiul liber că vorbim de un produs bine închegat, cu finisaje bine realizate, ce se va încadra perfect în casa ta. Utilizatorul trebuie să știe că folosirea ei este destul de ușoară și asta datorită faptului că vine cu un panou de control cu un afișaj de tip LED, unde puteți urmări câteva detalii legate de ciclul de spălare, dar vă afișează și eventualele erori în cazul în care mașina de spălat nu este utilizată în mod corespunzător și butoanele cu ajutorul cărora puteți face selecțiile potrivite pentru tipul de țesătură din cuvă.

Poze cu mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de până la 1200 rpm. Are o capacitate de încărcare destul de generoasă, de 7 kg, ceea ce o face să fie ideală pentru familiile numeroase sau pentru cei ce vor să spele țesături mai voluminoase precum păturile sau pilotele.

În ceea ce privește eficiența energetică, este încadrată în clasa A+++, pentru eficiența la spălare este încadrată în clasa A, iar pentru eficiența la centrifugare este încadrată în clasa B, ceea ce înseamnă o factură mai mică la energia electrică, dar și la apă(9400 L/an). Programele de spălare cuprind o gamă destul de largă, ce acoperă cam toate tipurile de țesături: bumbac, lână, delicate, sport, etc. Cel mai scurt program de spălare este de 15 minute, și este ideal pentru rufele ce necesită o reîmprospătare.

Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W dispune de tehnologia brevetată Eco Bubble, ce reușește să amestece detergentul cu aer și apă, înainte ca ciclul de spălare să înceapă. În felul acesta detergentul pătrunde mult mai repede în țesături, rezultând o spălare mult mai eficientă. Mai mult de atât veți putea spăla rufele la fel de bine chiar și cu apă rece, reușind să economisiți energie în felul acesta.

Nu este nici zgomotoasă, atinge 62 dB la spălare, iar la centrifugare 76 dB, prin urmare vă puteți vedea liniștiți de alte activități pe durata unui ciclu de spălare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • 1200 rpm,
  • Diamond Drum

Contra:

  • mi-aș fi dorit să aibă o capacitate de încărcare mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2W este o mașină de spălat ce oferă performanțe cu costuri mici, Hainele vor străluci și mai mult de atât vor arăta ca noi pentru mai mult timp.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.