Samsung Eco Bubble WF70F5E0W4W – mașina de spălat rufe foarte economică

Samsung Eco Bubble WF70F5E0W4W este o mașină de spălat care se remarcă în primul rând prin dotările gândite pentru a asigura o funcționare extrem de economică. Are un preț de aproximativ 2099 lei(verifică preț actualizat). Modelul are o performanță ridicată, fiind ideal pentru orice familie în care este nevoie de un aparat cu eficiență deosebită pentru spălarea hainelor.

Designul mașinii este unul aparte, aceasta fiind prevăzută cu o fațadă ușor curbată, un hublou generos și un panou de control animat. Panoul este dotat cu un ecran LED generos, taste cu touch control și pictograme, așa că susține o utilizare intuitivă și foarte rapidă. Modelul are dimensiunile de 85 x 60 x 55 cm, găsindu-și loc cu ușurință în baie, bucătărie sau pe hol.

Poze cu mașina de spălat rufe

Samsung Eco Bubble WF70F5E0W4W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat are o capacitate de încărcare de 7 kg, destul de mare pentru a face față unei locuințe cu 2-3 persoane. Tamburul are forma Diamond Drum și asigură o spălare eficientă, dar în același timp delicată. Tamburul are forma și textura unui diamant, beneficiul său principal fiind că permite mișcarea uniformă a hainelor. De asemenea, datorită perforațiilor de mici dimensiuni pentru ieșirea apei, acesta evită blocarea țesăturilor și deteriorarea acestora.

La nivelul dotărilor tehnice, modelul are o putere de centrifugare de 1400 rpm, asigurând astfel o stoarcere excelentă. Este de remarcat tehnologia Eco Bubble care funcționează pe baza unui generator unic de bule. Aceasta permite dizolvarea completă a detergentului și injectarea de aer, astfel încât să se formeze un strat bogat de spumă. Spuma deja formată înainte de spălare pătrunde mai ușor în țesături și asigură o eficiență ridicată împotriva petelor de orice tip, chiar și în apă rece. Tehnologia asigură economia de detergent, apă și curent.

Modelul este dotat cu o rezistență ceramică și un motor cu tehnologie Inverter, având astfel o putere mare de acțiune care rămâne constantă în timp. Acestea contribuie de asemenea la menținerea nivelului ridicat de economie de resurse.

Oferta de programe de spălare este generoasă și cuprinde programe pentru bumbac, sintetice, lână etc, dar și programe speciale pentru haine de exterior, economisirea de resurse, spălare rapidă sau prespălare, haine de bebeluși etc.

Mașina este dotată și cu o funcție specială de auto diagnosticare inteligentă care poate detecta erorile de funcționare în stadiu incipient, oferind soluții pentru rezolvare. Funcția necesită asocierea unui smartphone dotat cu tehnologie de scanare LED.

Nivelul de zgomot este ceva mai mare pentru categoria de preț, atingând valoarea de 79 dB la centrifugare și 62 la spălare.

În ceea ce privește consumul, aici lucrurile stau foarte bine. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++ și atrage facturi foarte mici la curentul electric.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern prevăzut cu panou LCD și funcții touch
  • capacitate bună de încărcare
  • tehnologii avansate pentru asigurarea unei funcționări economice
  • consum energetic de clasă A+++

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.6
Design - 9.7
Performanțe - 9.9

9.7

O alegere premium

Samsung Eco Bubble WF70F5E0W4W este o mașină de spălat rufe foarte modernă, care va crește confortul tău și te va ajuta să economisești sume importante.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.