Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W – și rufele vor străluci

Unul dintre electrocasnicele de care nu m-aș despărți niciodată este mașina de spălat. Îmi economisește foarte mult timp, timp în care pot face cu totul și cu totul altceva. Una dintre mărcile care pot spune că îmi place foarte mult este Samsung, în primul rând pentru produsele reușite pe care le realizează. De aceea m-am orientat astăzi către o mașină de spălat din gama lor, modelul Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W, ce vine la un preț de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat)un preț acceptabil, dacă ne gândim că deține specificații ce concurează cu alte mașini de spălat mult mai scumpe.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat se bucură de un aspect elegant și modern, ce atrage inevitabil privirea. Modelul este complet alb, pentru a se încadra în orice bucătărie sau baie, indiferent de culoarea ei. În partea frontală este accesorizată cu un panou de control destul de ușor de manevrat. Dispune de un afișaj de tip LED, pentru a putea urmări detaliile unui ciclu de spălare, și anume timpul rămas până la încheierea sa, viteza de rotație folosită, gradele și totodată și eventualele probleme apărute în cazul neutilizării în mod corespunzător a mașinii de spălat.

Poze cu mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W este o mașină de spălat ideală pentru o familie cu 2-3 copii, are o capacitate de încărcare de 7 kg și atinge o viteză de rotație de 1200 rpm, suficient cât să nu mai aveți nevoie de prea mult timp pentru ca hainele să se usuce.

Potrivit testelor de eficiență, mașina de spălat se înscrie în clasa A+++ pentru energie, A pentru spălare și B pentru centrifugare, ceea ce înseamnă un consum  mai mic de energie, prin urmare și o factura mai mică.

Programele de spălare acoperă cam toată gama de țesături, de la cele delicate, ce au nevoie de o atenție deosebită la spălare, la cele sintetice, cele pentru bebeluși, etc. Cel mai scurt program de spălare este de 15 minute și este ideal pentru hainele ce au nevoie de reîmprospătare.

Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W dispune de tehnologia Eco Bubble, ce amestecă detergentul cu aerul și apa, înainte ca ciclul de spălare să înceapă, reușind să genereze bule de spumă, ce pătrund în țesături mult mai repede. Astfel rufele vor fi spălate la fel de eficient chiar și cu apă rece.

În cee ce privește nivelul de zgomot, atinge 62 dB la spălare și 76 dB la centrifugare, ceea ce înseamnă că nu își face prea tare simțită prezența pe durata unui ciclu de spălat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • 1200 rpm,
  • Diamond Drum

Contra:

  • mi-aș fi dorit să aibă o capacitate de încărcare mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W este o mașină de spălat eficientă, ce protejează țesăturile pe durata unui ciclu de spălare, prelungind astfel viața hainelor voastre.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.