Mașina de spălat slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

În ultimii ani, marii producători au revoluționat piața electrocasnicelor, transformând o parte din produse în adevărate gadgeturi. În această categorie putem include și mașina de spălat Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W, ce vine la un preț de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat), deloc mare, dacă ne gândim că dispune de tehnologia Eco Bubble, ce presupune o eficiență sporită în timpul spălării. Designul este unul spectaculos, așa cum ne-a obișnuit producătorul coreean cam la toate produsele fabricate. Mașina de spălat Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W este un model Slim, ce se bucură de un afișaj de tip LED, cu ajutorul căruia puteți urmări ciclul de spălare, timpul rămas, dar și dacă apar erori pe care le puteți remedia singuri.

Poze cu mașina de spălat Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2Ws

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W are o încărcătură frontală și este încadrată în clasa de eficiență energetică A++. Faptul că are o adâncime de 40 de cm, nu o face să fie mai puțin încăpătoare decât una cu dimensiuni mai mari, aceasta având o capacitate de încărcare de 6 kg. Dispune de o viteza de centrifugare este de 1200rpm și un consum mediu anual de 8580 litri de apă.

Gama de programe la spălare este destul de generoasă, astfel ca fiecare țesătură să aibă parte de atenția necesară în timpul spălării. Pentru hainele puțin murdare puteți accesa programul de spălare de 15 minute.

Așa cum menționam mai devreme, Samsung WF60F4E0W2W utilizează tehnologia Eco Bubble, ce presupune amestecarea detergentului cu aerul și apa, înaintea începerii ciclului de spălare, generând astfel bule de detergent, ce pătrund mai ușor în țesătură decât cel concentrat. Pentru a economisi energia, tehnologia Eco Bubble permite utilizarea de apă rece în timpul spălării, făcând ca procesul să fie la fel de eficient.

Samsung WF60F4E0W2W încorporează tamburul Diamond Drum, ce sporește performanța la spălare, și totodată, prin textura sa în formă de diamant, protejează țesăturile și previne deteriorarea lor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • tehnologia Eco Bubble,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • Slim,
  • 1200rpm

Contra:

  • fără uscător

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Bun

Mașina de spălat Samsung WF60F4E0W2W este ideală pentru cei cu un buget oarecum generos, ce își doresc eficiență și calitate. Deși prețul poate părea cam piperat, consider că este pe măsura performanțelor sale.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.