Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W – mașina de spălat slim A++

Dacă îți dorești o mașină de spălat slim performantă, economică și la preț bun, atunci modelul Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W ar putea fi cea potrivită pentru tine. Prețul pentru aceată mașină de spălat este de aproximativ 1349 lei (verifică preț actualizat ). Punctele forte ale modelului sunt tehnologiile performante, programele variate de spălare și consumul redus. Punctul ceva mai slab este reprezentat de capacitatea mică de spălare. Per ansamblu, însă, alegerea este una bună.

Designul este aparte, acesta remarcându-se prin ușa frontală foarte lată care face încărcarea mult mai ușoară. Întreaga parte frontală este de fapt foarte atractivă. Fațada este ușor curbată și oferă un aspect modern. O contribuție importantă la acest aspect este adusă și de panoul de control animat. Acesta este dotat cu un ecran LED generos, taste cu touch control și pictograme. Logo-ul Samsung se găsește pe sertarul pentru detergent.

Poze cu mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Fiind un model slim, dimensiunile sunt de 85 x 60 x 40 cm. Modelul poate fi poziționat prin urmare în orice spațiu, atât în bucătărie, cât și în baie sau pe hol.

Mașina de spălat are o capacitate de 6 kg. Tamburul are o formă elegantă Diamond Drum și face posibilă o spălare puternică și delicată. Tamburul are forma și textura unui diamant, permițând hainelor să se miște uniform. Datorită perforațiilor de mici dimensiuni pentru ieșirea apei, blocarea țesăturilor și deteriorarea acestora sunt eliminate.

La nivelul dotărilor tehnice, modelul are o putere de centrifugare de 1000 rpm. Este de remarcat tehnologia Eco Bubble care funcționează pe baza unui generator unic de bule. Aceasta dizolvă detergentul în totalitate și apoi injectează aer, producând un strat bogat de spumă. Spuma se produce înainte de începerea ciclului de spălare și pătrunde în țesături mai rapid decât simplul detergent concentrat. În acest mod hainele pot fi spălate la fel de eficient atât în apă rece, cât și în apă caldă.

Modelul este dotat cu o rezistență ceramică durabilă. Aceasta previne formarea compușilor de calciu și economisește bani datorită eliminării necesității de a folosi detergenți speciali pentru îndepărtarea depunerilor.

Programele de spălare sunt numeroase și oferă o curățare eficientă a hainelor. Atât petele obișnuite precum cele de vin, roșii, sânge, ciocolată sau iarbă, cât și cele mai puțin obișnuite vor fi curățate în totalitate. Există astfel programe pentru bumbac, sintetice, lână, etc, cât și programe speciale pentru haine de exterior, economisirea de resurse, spălare rapidă sau prespălare.

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W mai beneficiază de selector de centrifugare, filtru de auto-curățare, un sistem pentru detectarea de spumă și unul pentru siguranța copiilor.

În același timp există și o funcție specială de diagnosticare inteligentă. Aceasta detectează erorile într-un stadiu incipient și oferă soluții pentru rezolvare. Soluțiile pot fi accesate prin asocierea unui smartphone dotat cu scanare cu LED-uri.

Nivelul de zgomot este unul redus, având valoarea la centrifugare de 74 dB și de 61 dB la spălare. În ceea ce privește consumul, acesta este unul redus datorită încadrării în clasa de eficiență energetică A++. Astfel, consumul anual de curent este de doar 170 kWh. Consumul anual de apă este de 8580 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • eficiență energetică A++,
  • afișaj LCD,
  • tehnologia Eco Bubble

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W este o mașină de spălat elegantă, oferind rezultate excelente la spălare, indiferent de tipul de țesătură.

User Rating: 3.78 ( 6 votes)

Un comentariu

  1. Sunt Adrian din Bucuresti, am cumparat in luna a saptea 2018 o masina de spalat Samsung WF60F4E0W0W/LE, de la Dedeman / Baneasa, și exact după doi ani si jumătate a început să se oprească în timpul programului și să fiu nevoit să o pornesc din butonul play/pauza de fiecare data ajungand un program de două ore și patruzeci și nouă de minute să ajungă la trei ore și jumătate. În timpul functionării altor programe arată pe afișaj că mai are nouă minute dar pana trece la a arăta că mai are opt minute trec între cinci și șapte minute, de multe ori sare de la minutul nouă după vreo cinci minute de asteptare la minutul șapte, a apărut și un cod eroare 3E cu trimitere la defectiune la motor, are momente în timpul programului când pornește cuva încet spre ași așeza și echilibra rufele când scoate zgomot ca un scrâșnet,care seamană ca și cum agată ceva amestecat cu un cauciuc care nu aderă cum trebuie. Menționez că am chemat tehnician de la service autorizat pentru Samsung și pentru eroarea de mai sus a spus că trebuie să schimb motorul care costă 790 lei fără TVA. Tot meseriașul mi-a confirmat că este în regulă cureaua ( nu este tocită și nici întinsă), am comparato și eu cu una nouă și așa este. Deoarece am niscai înclinații spre partea tehnică și masina de spalat a iesit din garanție, am demontat motorul, am verificat cărbunii (sunt ok), am desfăcut rulmenții care erau cam uscați (am bagat vaselină), am curățat colectorul rotorului (zona unde apasă și fac contact, cărbunii), am demontat rezistența și am verificat să nu fi intrat vreo șosetă sau ceva care să se fi oprit în rezistență și să blocheze tamburul când se rotește (nu era nimic acolo), am demontat modulul de comanda frontal și am verificat contactele și o vizualizare mai atentă (că mare lucru nu ai ce să-i mai faci) că este sigilat cu o rășină. Apropo de modulul de comandă, pentru cazul în care este defect m-am interesat cat costă, (1050 lei fara TVA). După tot ce v-am povestit, am tras concluzia că indiferent care din piese ar fi defectă nu merită să dau atâția bani pe ea și nici să recomand această marcă altor persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.