Samsung CTR164NC01 – oferă inovaţie şi confort

Samsung CTR164NC01 este pe cât de modernă, pe atât de utilă şi este dedicată bucătăriilor de ultimă generaţie. Plita este dotată cu sisteme de ultimă generaţie raportate la tehnologie şi confort, fapt care o face foarte uşor de utilizat de către oricine. Preţul de achiziţie pentru modelul Samsung este de aproximativ 1099 lei (verifică preț actualizat), în anumite magazine partenere, producătorul oferă şi anumite reduceri. Plita este prevăzută cu un sistem de siguranţă care vă asigură că dispozitivele electronice integrate se opresc la nevoie. Plita vine pe piaţă cu menirea de a facilita confortul îmbinat cu tehnologia de ultimă oră care uşurează modul de utilizare al acesteia.

Modelul dispune de o zonă multifuncţională care ajută la menţinerea preparatelor la un nivel optim. Suprafaţa plitei poate fi curăţată printr-o simplă ştergere cu o lavetă sau cârpă moale, datorită materialului ceramic din care este realizată. Are un design subtil, lucios, potrivit pentru o bucătărie utilată în stil modern. Designul unic, ergonomic şi suprafaţa plitei, fabricată din sticlă ceramică, nu favorizează arderea lichidelor sau a ingredientelor căzute pe suprafaţa plitei, astfel încât şi curăţarea acesteia devine un proces simplu. Modelul este prevăzut cu 4 zone pentru gătit independente. Acesta are un afişaj LED de culoare roşie, iar culoarea plitei în sine este neagră cu mici elemente de culoare gri. Garanţia oferită de producător este de 12 luni şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere sau de pe platformele online.

Poze cu plita încorporabilă

Samsung CTR164C01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Zona extinsă de gătire, cu care este dotată plita, face ca o varietate mare de vaze de dimensiuni şi forme diferite să poată fi folosite la un nivel optim de gătire. De asemenea, este echipat cu un sistem de siguranţă pentru copii, iar grija unor evenimente nedorite poate să dispară. Tipul de alimentare al plitei este electric iar poziţionarea butoanelor mecanice se află în partea frontală pentru a putea fi manevrate cu uşurinţă.

În componenţa plitei se află, de asemenea, butoanele care se accesează prin atingere (touch). Plita are şi un indicator de căldură reziduală, iar zona de gătire poate fi extinsă la nevoie. Modelul de plită este dotat cu două arzătoare normale şi beneficiază de sistemul cu circulare dublă a căldurii, fapt care ajută la gătirea corectă a preparatelor.

Puterea arzătorului mare este de 2.2 KW – 2.4 KW, iar cea a arzătorului normal de 1.2 KW. Plita este realizată din sticlă ceramică şi are o greutate totală de 8 Kg. Dimensiunile plitei sunt: lungimea de 57.5 cm, lăţimea de 5.3 cm iar adâncimea este de 50.5 cm. Plita mai este dotată şi cu funcţia Timer şi poate fi programată pe nivelul de temperatură sau pe timpul efectiv de funcţionare.

Plita poate fi încorporată şi nu necesită un sistem standard de aşezare. Reprezintă un model creat în mod inteligent care îşi demonstrează eficienţa prin sistemele cu care este dotată, precum sistemele de siguranţă împotriva utilizării de către copii, respectiv blocarea acesteia în anumite situaţii. Acesta este un model elegant care se adaptează celor mai pretenţioase bucătarii.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț rezonabil,
  • vitroceramică,
  • ușor de folosit,
  • ușor de întreținut,
  • sistem protecție copii,
  • preț mic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Consum - 9.1
Siguranță - 9

9.1

O alegere eficientă

Samsung CTR164NC01 este o plită vitroceramică, ce te va ajuta să scurtezi considerabil timpul alocat gătirii diverselor preparate.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.