Samsung Crystal Blue WW80H7410EW – spală hainele mai ușor

Mașina de spălat a devenit practic indispensabilă oricărei gospodării, ajutându-ne să econimisim timp, dar și energie. Astfel, prin simpla apăsare a unui buton, hainele sunt spălate fără să mai fie nevoie să le mai acordăm atenție, revenind la ele doar după terminarea programului setat. Atunci când vrei să cumperi o mașină de spălat rufe, trebuie să acorzi atenție consumului de energie, clasei de eficiență economică din care face parte și ce fel de programe specializate include. O mașină de spălat haine care se remarcă este modelul Samsung Crystal Blue WW80H7410EW. Acest model se remarcă datorită funcțiilor sale moderne, care îl fac să primeze în fața altor produse. Are un preț de aproximativ 4599 lei(verifică preț actualizat), destul de piperat, dar având în vedere funcțiile sale și tehnologiile încorporate, se explică acest lucru.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

În primul rând, aceasta atrage atenția prin design-ul inovator. De exemplu, ușa, care are o dimensiune mare, are culoarea cristalului albastru – aceasta are o balama metalică dublă, lucru care permite deschiderea ușii mai larg. Panoul de control se află în partea de stânga și pe mijloc, sus, aici aflându-se butoanele de operare. În partea dreaptă, se află sertatul în care se toarnă detergentul, balsamul etc. Dimensiunile sale sunt de 85 x 60 x 60 cm, iar hubloul are un diametru de 32 cm. Greutatea sa totală ajunge la 71 kg.

Poze cu mașina de spălat rufe

Samsung Crystal Blue WW80H7410EW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina poate să spele la fel de bine, atât cu apă caldă, cât și cu apă rece. Acest lucru vă permite să economisiți energie, putând să spele cantități mari de haine la apă rece, cu același rezultat. Înainte ca ciclul normal să înceapă, va intra în funcțiune generatorul unic de bule, care va folosi apa și aerul pentru generarea de bule care vor dizolva și activa detergentul, pătrunzând repede în toate fibrele materialelor, petele și murdăria fiind eliminate ușor.

Aveți posibilitatea de a alege între Spălare Eco, Spălare rapidă și Spălare silențioasă, depinzând de care considerați că se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Spălarea Eco se referă atât la economia de curent, cât și la ecologie, acest program fiind prietenos cu mediul. Spălarea rapidă a fost creată pentru a spăla rufele atunci când sunteți în grabă, iar Spălarea silențioasă se poate activa atunci când nu doriți gălăgie.

Motorul cu Digital Inverter este eficient din punct de vedere al eficienței energetice, al zgomotului redus și al unei performanțe pe o durată mai lungă. Acest lucru se întâmplă datorită unor magneți puternici ce consumă energie mai puțină decât un motor universal. Ca urmare a eliminării periilor care creau frecarea și uzura și a utilizării unor componente de tehnologie înaltă, motorul este extrem de durabil și are o garanție de zece ani, oferindu-i o viață lungă.

Programul de Îndepărtare a petelor Stain Away are un ciclu de setări preprogramate. Folosind tehnologia Eco BubbleTM, bulele pot să pătrundă în adâncimea fibrelor țesăturii, eliminând petele de pe haine. Datorită forței de frecare din stadiul de spălare, petele mai dificile, precum sângele, cacaua, grăsimea, vinul, iarba, sunt îndepărtate mult mai ușor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa de eficiență energetică A+++
  • Viteza de centrifugare de 1400 rpm
  • Capacitate de încărcare de 8 kg

Contra:

  • Prețul dstul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 10

10

O alegere premium

Samsung Crystal Blue WW80H7410EW este o mașină de spălat rufe premium, potrivită pentru o familie numeroasă, ce dă dovadă de calități extraordinare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.