Samsung Boracay AR24TJWQ – pentru o vară plăcută și răcoritoare

Vine vara și te-ai hotărât că ar fi cazul ca anul acesta să nu mai repeți experiențele neplăcute din verile anterioare când căldura nu te lăsa nici noaptea să te odihnești? Atunci cu sigurață aparatul de aer condiționat este soluția potrivită. Dacă până acum câțiva ani exista o mare reticență în ceea ce privește această piață de produse, ei bine în prezent toate îndoielile au fost spulberate, și asta datorită tehnologiilor extrem de performante cu care vin echipate, dar și a filtrelor eficiente, ce asigură un aer sănătos în orice cămin. Un astfel de model este și aparatul de aer condiționat Samsung Boracay AR24TJWQ, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 3870 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mic, dar vorbim totuși de un aparat de aer condiționat potrivit pentru o casă sau un apartament mare.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model conceput cu finețe, de o eleganță desăvârșită, ce se evidențiază printr-un design elaborat și o frumusețe încântătoare. Modelul este alb, cu o unitate interioară de 11,5 kg și o unitate exterioară de 55 kg.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung Boracay AR24TJWQ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Samsung Boracay AR24TJWQ este un model cu o capacitate de răcire  și de încălzire de 24000 BTU, adică poate face față fără probleme unei suprafețe de aproximativ 70 mp în cazul unei locuințe și 50 mp în cazul unui sediu de societate.

În urma testelor efectuate, modelul se încadrează în clasa de energie A, atât pentru încălzire, cât și pentru răcire, cu o putere consumată la răcire de 2150W, iar pentru încălzire 2350 W.

Este bine de știut că modelul Samsung utilizează tehnologia inversorului inteligent Inverter, ce folosește mult mai puțină energie decât un model convențional, cu aproximativ 50%,, asigurând o temperatură constantă în cameră, fără a mai fi nevoie pornirea și oprirea compresorului tot timpul.

În ceea ce privește funcțiile, aparatul de aer condiționat dispune de o gamă variată, ce asigură un mediu plăcut pe toată durata funcționării: funcția de dezumidificare(nu permite ca locuința să fie umedă și înnăbușitoare), funcția Sleep/Night mode(asigură un somn liniștit și plăcut, creând o ambiață confortabilă, astfel că vă veți trezi plini de enrgie, pregătiți să faceți față unei zile aglomerate la locul de muncă), funcția de răcire Turbo(pentru a atinge destul de rapid temeratura dorită) și timer(pentru a programa pornirea/oprirea aparatului de aer condiționat).

Încoprorează un filtru HD complet, ce menține curățenia și prospețimea în locuință, prin înlăturarea celor mai mici particule de praf și prin transformarea aerului poluat în aer curat. Curățarea acestui filtru se face destul de ușor, este introdus sub un jet de apă, până când murdăria dispare. De asemeni veți observa că deține și funcția de curățare automată, pentru prevenirea formării mucegaiului sau a microbilor.

Calitatea aerului oferit de aparatul de aer condiționat Samsung este net superioară față de modelele convenționale. Alege să ai o casă cu un aer răcoros pe timp de vară!

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • 24000 BTU,
  • consum bun
  • Sleep/Night mode,
  • dezumidificare,
  • filtru HD complet

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Samsung Boracay AR24TJWQ este un aparat de aer condiționat modern, cu o putere destul de mare încât să poată face față unei case destul de mari.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat