Samsung Boracay AR18TJWQ – cu 18000 BTU

Deși vremea este încă destul de instabilă, s-a putut observa o creștere semnificativă a temperaturilor în weekendul acesta, și deocamdată putem spune că este doar începutul, pentru că meteorologii ne avertizează că vom avea parte de cea mai călduroasă vară din ultimii 20 de ani, ceea ce pe mine mă cam sperie. De aceea consider că este esențial să ne pregătim din timp pentru a putea face față lunilor de vârf ale verii. Și cum putem face asta mai bine decât instalând un aparat de aer condiționat, care să ne asigure confortul de care avem nevoie pentru a ne desfășura activitățile de zi cu zi, dar și pentru a ne proteja din punct de vedere al sănătății de căldura excesivă. Un model extrem de interesant și potrivit pentru o locuință ceva mai mare sau de ce nu pentru un spațiu comercial este modelul Samsung Boracay AR18TJWQ. Are un preț de aproximativ 3240 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de bun având în vedere că discutăm despre un aprat de climatizare de ultimă generație, ce vine echipat cu cele mai noi tehnologii, care îi optimizează rezultatele.

Din punct de vedere al designului, modelul este de o eleganță desăvârșită, prin simplitatea sa și finisajele foarte bine realizate, producătorul dă dovadă de mult bun gust. Aparatul de aer condiționat este alb complet, astfel că se va potrivi în orice locuință indiferent de designul interior. Ca și dimensiuni, unitatea interioară ajunge la 11,5 kg și 1065 x 2898 x 222 mm, iar cea exterioară ajunge la 45 kg și 880 x 638 x 310 mm. Vine la pachet împreună cu o telecomandă cu display, ce nu ridică probleme în ceea ce privește utilizarea, fiind creată și pentru persoanele mai puțin experimentate într-ale tehnologiei.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung Boracay AR18TJWQ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung Boracay AR18TJWQ  dezvoltă o capacitate de răcire/încălzire de 18000 BTU, ceea ce înseamnă că poate face față unei suprafețe de aproximativ 50-55 mp. Deși are o putere destul de mare, consumul este relativ mic, mai exact pentru răcire consumă 1470 W, iar pentru încălzire 1740 W, ceea ce înseamnă că factura la energia electrică nu va lăsa o gaură în bugetul utilizatorului.

Modelul de climatizare Samsung se încadrează în clasa de energie A, atât pentru răcire, cât și pentru încălzire și dispune de tehnologia inteligentă Inverter, ce ajută la reducerea consumului de energie cu până la 50%. De asemeni reduce și nivelul de zgomot, deoarece odată pornit aparatul de aer condiționat, compresorul nu se mai oprește, iar temperatura din încăpere rămâne constantă, cu un consum minim de energie.

În ceea ce privește funcțiile, apartul de aer condiționat vine echipat cu o gamă generoasă, ce îi justifică și prețul într-o oarecare măsură: ventilare, încălzire, dezumidificare – reglează umezeala excesivă, ce ar putea favoriza apariția mucegaiului, Sleep/Night mode – asigură un somn liniștit utilizatorului, chiar și atunci când temperatura este extrem de ridicată afară, modul Turbo – pentru o răcire rapidă, modul silențios – pentru clipele în care vrei să nu te deranjeze absolut nimic, etc.

Încorporează și un filtru Auto Clean, ce întreține aparatul astfel încât să nu dezvolte diferite bacterii, ce ar putea să afecteze sănătatea utilizatorului. Nielul de zgomot al unității interioare ajunge la 65 dB, iar unitatea exterioară la 57 dB, ceea ce înseamnă că abea i se va simți prezența atunci când este pus în funcțiune. De acum vara va fi mult mai plăcută, mai ales că în zilele toride te vei putea răcori atât cât îți dorești. Este bine de știut faptul că aparatul nu vine cu serviciul de instalare inclus, dar îl puteți comanda de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • funcția Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare,
  • clasa de energie răcire A,
  • 18000 BTU

Contra:

  • nu are serviciu de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Samsung Boracay AR18TJWQ este un aparat de aer condiționat cu 18000 BTU, ce asigură confortul necesar chiar și pentru cel mai pretențios utilizator.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat