Aparat de aer condiționat Samsung Boracay AR12TKWQ Inverter

Încă puțin și vine vara cu ale ei temperaturi toride. Bine este să ne pregătim din timp și să ne creăm condiții optime în interiorul locuințelor noastre, pentru a nu simți arșița de afară. Astăzi venim cu o soluție pentru această problemă, mai exact este vorba de aparatul de aer condiționat Samsung Boracay AR12TKWQ Inverter, ce vine la un preț de aproximativ 2400 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil, dacă ținem cont de specificațiile sale și de faptul că este fabricat de gigantul corean, ce ocupă un loc fruntaș pe piața electronicelor și electrocasnicelor.

Cu un design modern și elegant, se va integra cu siguranță fără nici o problemă în locuința voastră. Indiferent de condițiile meteo, Samsung Boracay AR12TKWQ Inverter vă asigură o temperatură plăcută pe parcursul întregii zile.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung Boracay AR12TKWQ

Samsung Boracay AR12TKWQ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Samsung Boracay AR12TKWQ se încadrează la clasa de energie  răcire/încălzire A, cu 12000 BTU la răcire și la încălzire, destul de mare. În ceea ce privește consumul de energie, la răcire este de 1090, iar la încălzire este de 1110. Faptul că dispune de tehnologia Inverter, este un avantaj pentru utilizator, însemnând un consum de enrgie redus, confort sporit în momentul utilizării, eficienţă şi rapiditate.

Conceput cu filtru Auto Clean, acest model asigură prospețimea și curățenia interiorului, înlăturând până și cele mai mici particule de praf. Curățarea sa presupune un proces destul de simplu, îl introduceți sub un jet de apă, iar murdăria va fi îndepărtată.

Funcția „Somn plăcut” vă asigură o noapte liniștită și odihnitoare. Prin reglarea temperaturii și umidității din cameră, vă veți trezi plini de energie, pregătiți să începeți o nouă zi. Funcția de răcire Turbo vă oferă aer rece instantaneu, așa că nu va mai trebui să așteptați un timp îndelungat pentru a vă răcori în zilele extrem de călduroase.

În cazul în care vă gândiți că un astfel de aparat are un consum de energie ridicat, ei bine țin să vă informez că în cazul aparatului de aer condiționat Samsung Boracay AR12TKWQ nu veți întâmpina o astfel de problemă, ba din contră, vă veți bucura de temperaturi plăcute cu un consum de energie mic.

Tehnologia de protecție integrată Samsung asigură durabilitatea și fiabilitatea produsului, oferindu-vă un aer curat și rece pentru un timp mai îndelungat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • preț acceptabil,
  • 12000 BTU la răcire,
  • răcire turbo,
  • funcția „Somn plăcut”

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire / încălzire
Consum de energie

Bun

Având în vedere temperaturile ridicate din ultimele veri, cu toții ne dorim să putem trece mai ușor peste arșița ce ne amenință în fiecare an. Aparatul de aer condiționat Samsung Boracay AR12TKWQ este soluția ideală pentru nevoile noastre, având în vedere funcțiile de care dispune.

User Rating: 0.25 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat