Samsung AR24JSFNCWKNEU – o oază de răcoare în locuinţa ta !

În ultimul timp, aparatele de aer condiţionat sunt la mare căutare, întrucât acestea pot aduce o oază de răcoare direct în locuinţa noastră, mai ales în zilele toride de vară. Achiziţia unui aparat de aer condiţionat este la fel de dificilă ca şi achiziţia oricărui electronic sau electrocasnic, întrucât pe piaţă sunt o mulţime de modele cu performanţe diferite, design care mai de care mai futurist şi consumuri diferite. Modelul Samsung AR24JSFNCWKNEU este unul dintre aparatele ideale pentru spații mari, ce îți va asigura confortul necesar cu fiecare utilizare. Are un preţ de aproximativ 5149 lei (verifică preț actualizat), destul de piperat, dar justificat prin performanțele sale. Dacă analizezi designul, tipul de filtru, capacitatea de răcire sau consumul energetic, atunci vei observa că este un aparat performant de ultimă generaţie. Îl poţi găsi în magazinele de profil sau în cele virtuale, rămânând să te gândeşti la această variantă, chiar dacă preţul îţi va da bătăi de cap.

În ceea ce priveşte designul unităţii interioare, avem în faţă un aparat modern de culoare albă ce se potriveşte oricărei încăperi în care vei dori să îl utilizezi. Dimensiunile acestei unităţi sunt mai mari decât ale altor aparate de aer condiţionat, în speţă măsoară 1065 x 301 x 294 mm, la fel şi greutatea fiind mai mare, acesta cântărind aproximativ 14 kg, dar având şi o capacitate de răcire/încălzire mai mare.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Samsung AR24JSFNCWKNEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire a aparatului de aer condiționat este de 23202 BTU, iar cea de încălzire de 27296 BTU, deci poţi folosi aparatul în locuinţe spaţioase şi vei avea confortul dorit. Pe partea de consum energetic, aparatul se încadrează în clasa de eficienţă energetică la încălzire A, iar pentru răcire este şi mai eficient, fiind încadrat în clasa A++. Acest consum redus se datorează şi existenţei inverterului, unul de o performanţă tehnologică bine definită. Pentru o filtrare de calitate, vine dotat cu filtrul Easy Filter Full HD 60 ce îţi va oferi nu doar aer fără praf, ci şi aer proaspăt lipsit de bacterii sau virusuri.

Acest lucru este posibil datorită funcţiilor speciale ale filtrului, printre care menţionăm le cele anti-bacteriene, anti-virusi, anti-alergenice. Un avantaj legat de setarea aparatului în funcţie de temperatura pe care o doreşti în locuinţă consta şi în existenţa unei telecomenzi prin care poţi să alegi funcţia optimă. Ca şi dezavantaj al aparatului, avem lipsa kitului de instalare, însă puteţi să apelaţi la firme sau persoane autorizate pentru a rezolva această deficienţă.

Pentru a utiliza aparatul la nivelul cel mai înalt, vă informăm că aveţi la dispoziţie funcţii precum cea de ventilare, încălzire sau auto restart. De asemenea, pentru un consum mai mic şi un confort mai mare pe timpul nopţii, ai la dispoziţie modul Sleep/Night Mode. Dacă îţi faci griji în privinţa umidităţii, să ştii că nu este necesar să achiziţionezi un aparat special pentru acest lucru, pentru că aparatul de aer condiționat vine dotat şi cu funcţia specială de dezumidificare.

De cealaltă parte, curăţarea aparatului va fi una simplă, deoarece va face acest lucru singur,cu ajutorul funcţiei de autocurăţare. Dacă te interesează poluarea fonică, să ştii că acest aparat produce un zgomot al unităţii interioare de 62 dB, mai ridicat decât aparatele ce au capacitatea de răcire/încălzire mai mică. Însă este un nivel al zgomotului acceptabil, dat fiind faptul că are o capacitate mare de răcire sau încălzire.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • putere extrem de mare
  • design modern
  • nivel de performanţă ridicat
  • filtre de curăţare performante

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.4
Consum de energie - 9.3

9.4

O alegere puternică

Samsung AR24JSFNCWKNEU este un aparat de aer condiționat cu o putere de 24000 BTU, ce se va potrivi unei locuințe cu o suprafață de 60-70 mp.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat