Samsung AR24HSFSAWKNEU – ajutorul zilelor calde

Dacă ai observat că atunci când ajungi acasă dai peste un aer cel puţin la fel de cald ca cel de afară, înseamnă că încă nu ai achiziţionat un aparat de aer condiţionat sau că cel pe care îl ai nu face faţă. Dacă vrei să te bucuri de confortul locuinţei tale la orice oră din zi şi din noapte, trebuie să priveşti cu atenţie oferta produselor de aer condiţionat oferite de cei de la Samsung, iar ca şi model recomandat este Samsung AR24HSFSAWKNEU. Are un preț  de aproximativ 5199 lei (verifică preț actualizat), destul de piperat am putea spune, însă având în vedere că discutăm despre un model ce face față cu brio unei suprafețe de aproximativ 60 mp și încorporează tehnologia Inverter ce te ajută să faci economii considerabile la factura de energie electrică, atunci cu siguranță prețul se justifică pe deplin.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Cu un design foarte modern, acest aparat se încadrează perfect în orice locuinţă fără a-i modifica în mod negativ designul interior sau fără a-i da un aspect bădăran. Forma sa inovatoare face ca aerul să fie circulat mult mai rapid în interiorul aparatului dar oferă şi posibilitatea existenţei unui ventilator mai mare. Astfel, cei de la Samsung au ales o formă care să ofere o eficienţă sporită la o dimensiune redusă.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Samsung AR24HSFSAWKNEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Carcasa albă este însoţită, de asemenea, de un afişaj care îţi oferă atât informaţii privind temperatura cât şi informaţii privind detalii de funcţionare ale acestui aparat de aer condiţionat. În cazul în care acesta nu funcţionează în parametri normali sau are o anumită eroare, pe acest afişaj va apărea un cod care va corespunde unei anumite posibile defecţiuni, ceea ce îţi va face mai uşoară întreţinerea sa. Un alt avantaj este oferit de prezenţa unui senzor şi a unui indicator de avertizare cu privire la curăţarea sau schimbarea filtrului existent.

Trecând la aspectul strict funcţional, acest aparat răceşte în mod imediat aerul datorită funcţiei de răcire rapidă, funcţie ce aduce temperatura la nivelul dorit mult mai rapid şi, astfel, reducând timpul de aşteptare. Faptul că are o formă modernă şi avantajoasă este dată şi de prezenţa unei guri de evacuare mai mari şi, astfel, de o repartiţie mult mai largă a aerului şi la o distanţă mai mare decât la produsele obişnuite. Aparatul este indicat pentru încăperi mari, chiar spaţii de birouri, având în vedere că are o capacitate de răcire de 23000 BTU şi una de încălzire de 27000 BTU, suficiente pentru a asigura un climat mai mult decât confortabil.

Întrucât este un aparat modern, trebuie detaliate şi funcţiile sale, funcţii precum ventilare, dezumidificare, răcire, încălzire sau autocurăţare. Singurele detalii care mai trebuie menţionate în cazul funcţiilor de răcire şi încălzire sunt legate de temperatura mediului ambiant în care poate funcţiona şi vorbim despre o temperatură maximă de 46 grade Celsius la funcţia de răcire şi de temperatura de minim -15 grade Celsius pentru funcţia de încălzire.

Dintre aceste funcţii, cea mai importantă poate fi cea de autocurăţare care previne formarea în interiorul aparatului a bacteriilor, mucegaiului sau a ciupercilor şi, astfel, asigurând un aer mult mai curat pentru familia ta. Prezenţa unui filtru antibacterian, antivirus şi antialergic vine să susţină faptul că sănătatea este cea mai importantă şi că aparatul de aer condiţionat are grijă şi de aceasta.

Întrucât este un produs performant şi modern, acesta are grijă atât de confortul tău cât şi de mediu şi de bugetul familiei, întrucât are un consum foarte avantajos. Tehnologia Digital Inverter cu EER 10.1 oferă o eficienţă energetică foarte sporită, eficienţă ce se încadrează în clasa A pentru încălzire şi în clasa A++ pentru funcţia de răcire a aerului.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • putere destul de mare
  • design modern
  • nivel de performanţă ridicat

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 10
Consum de energie - 9.7

9.9

Ideală pentru confortul tău

Samsung AR24HSFSAWKNEU este un aparat de aer condiționat premium, ce face față unei suprafețe de 60-70 mp, cu un consum destul de rezonabil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat