Samsung AR24HSFNCWKNEU – cu 24000 BTU

Deși precipitațiile ne-au cam dat bătăi de cap, iată că în sfârșit soarele a început să apară timid și blând, pentru a ne încălzi inimile pentru tot restul verii. Totuși, meteorologii ne avertizează că în curând un val de căldură va cuprinde întreaga țară, motiv pentru care ne recomandă să fim precauți și să nu ne expunem în orele de vârf ale zilei. Însă nici în interior nu cred că situația va fi prea suportabilă în cazul în care nu ne vom lua măsurile necesare. De aceea consider că este esențial să ne creem condițiile necesare pentru a ne putea desfășura activitățile de zi cu zi. Și cum putem face asta mai bine, decât instalând un aparat de aer condiționat cât mai eficient. Un model cu o suprafață mare de acoperire este și aparatul de aer condiționat Samsung AR24HSFNCWKNEU. Are un preț de aproximativ 4100 lei (verifică preț actualizat), destul de mare am putea spune, însă având în vedere că discutăm de un model recent lansat, ce se potrivește unui spațiu de aproximativ 70 mp și pe deasupra este dotat cu cele mai noi tehnologii și funcții, atunci consider că raportul calitate-preț este echitabil.

Din punct de vedere al designului, producătorul corean nu se dezice nici de această dată, alegând o vaiantă elegantă, modernă, unică am putea spune. Complet alb, modelul se remarcă prin bun gust și detalii ce îl fac plăcut privirii, precum: afișajul de tip LED din partea inferioară, ce indică gradele din încăpere, dar și faptul că designul său este în formă de triunghi, pentru a face aerul să circule mai rapid și pe o suprafață mai mare. Vine însoțit de o telecomandă cu display, ce nu pare foarte complicat de utilizat.

Deși modelul este conceut pentru o suprafață destul de mare, dimensiunile sale nu sunt exagerate, mai precis unitatea interioară cântărește 14 kg, iar cea exterioară cântărește 52,5 kg, ceea ce presupune că va fi o prezență discretă pe oricare dintre pereții locuinței voastre.

Poze cu aparatul de aer condiționat Samsung AR24HSFNCWKNEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung AR24HSFNCWKNEU ajunge la o capacitate de răcire/încălzire de 24000 BTU, ceea ce înseamnă că modelul face față atât unei locuințe cu  3 camere, cât și unui sediu comercial cu o suprafață destul de mare. Se încadrează în clasa de energie A++ în ceea ce privește răcirea, cu un consum de 2060 W și în clasa de energie A în ceea ce privește încălzirea, cu un consum de 2350 W.
Fiind un model recent lansat, este bine de știut că vine echipat cu tehnologia inteligentă Digital Inverter, ce are grijă să reducă consumul de energie cu până la 50% față de un model non-inverter. Această tehnologie menține temperatura setată constant, fără a fi necesară pornirea și oprirea frecventă a aparatului de climatizare, ducând în felul acesta la un consum mai mic și la un confort îndelungat.

Dacă până acum ceva timp ne făceam griji în ceea ce privește posibilele bacterii dezvoltate de aparatele de aer condiționat cu filtre slabe, ce mențineau umezeala, ei bine în prezent, ne bucurăm de modelele foarte bine dotate la acest capitol, iar acesta este unul dintre ele. Dispune de: Easy Filter, ce poate fi curățat cu ușurință sub jetul de apă și refolosit după uscarea sa, strat anti-bacterial, ce filtrează aerul și praful, pentru a preveni dezvoltarea alergiilor și 3 Care Filter, pentru un aer curat și proaspăt.

La capitolul funcții, aparatul de climatizare Samsung expune o gamă foarte vastă și diversificată, astfel că reușește să acopere chiar și gama de utilizatori cea mai pretențioasă: răcire, încălzire, dezumidificare, ventilare, Anti Bacteria, Anti Virus și Anti Alergy – pentru un aer cât mai pur, Good Sleep – pentru un somn odihnitor și răcoros în nopțile caniculare de vară, Fast Cool – pentru o răcire instantanee, Single User Mode – pentru confortul necesar cu un consum minim atunci când se află decât o persoană în încăpere, Quiet Mode – pentru momentele în care vrem să nu ne deranjeze absolut nimic.

Deși vorbim de un aparat de climatizare cu o capacitate foarte mare, acesta nu este deloc zgomotos, unitatea interioară atingând numai 43 dB, iar cea exterioară 52 dB. Serviciul de instalare se va achiziționa separat de aparatul de aer condiționat și o puteți face de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Good Sleep,
  • Anti Alergy,
  • Inverter,
  • clasa energetică de răcire A++

Contra:

  • nu are serviciu de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Samsung AR24HSFNCWKNEU este un model elegant, cu o capacitate maximă de răcire, plus o gamă bogată de funcții, ce au grijă să asigure confortul dorit.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat