Samsung AR24FSFPDGMNEU – cu 24000 BTU și un consum de energie extrem de mic

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 10
Eficiență răcire/încălzire - 10
Nivel de zgomot - 9.5

9.8

O alegere eficientă

Samsung AR24FSFPDGMNEU este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 24000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru suprafețele foarte mari.

Vezi în magazin
User Rating: 3.37 ( 3 votes)

Samsung AR24FSFPDGMNEU este un aparat de aer condiționat potrivit pentru spațiile mari, fie pentru un birou, cu mulți angajați, fie pentru o locuință cu un living imens. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 4899 lei(verifică preț actualizat), un preț ce reflectă eficiența și calitatea oferită de gigantul corean.

Din punct de vedere al designului, avem de-a face cu unul dintre produsele vedetă ale noi game lansată de producător. Unitatea interioară este fină, elegantă, potrivită pentru a se integra atât într-un decor pastelat, cât și într-unul modern și vesel. Modelul este disponibil pe o nuanță albă, astfel că nu se va evidenția în camera în care va fi montat, decât prin bun gust și un confort extraordinar. Unitatea interioară cântărește 11,5 kg și are dimensiunile de 1065 x 298 x 230 mm, dar având în vedere capacitatea sa, este normal ca și dimensiunile să fie pe măsură.

Poze cu Samsung AR24FSFPDGMNEU

Samsung AR24FSFPDGMNEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are o capacitate de răcire/încălzire de 24000 BTU, ceea ce face ca sistemul de climatizare să fie potrivit fie pentru un living cu o suprafață de 60 – 70 mp, fie pentru un birou de 40 – 50 mp.

Modelul Samsung se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și ajunge la un consum de numai 680 W, iar pentru încălzire se încadrează în clasa A, cu un consum de 780W. În ciuda capacității maxime, consumul de energie se dovedește a fi mai mic chiar și decât multe dintre modelele cu o capacitate de numai 9000 BTU, iar acest aspect constituie un adevărat avantaj când vine vorba de alegerea acestui aparat de aer condiționat.

Vine echipat cu un filtru Full HD complet, ce asigură un aer proaspăt și curat în camera în care este utilizat. Nici măcar cele mai fine particule de praf nu-i vor putea rezista, atâta timp cât filtrul este curățat periodic sub jet de apă. Beneficiază chiar și de un strat protector antibacterian, ce are grijă să țină bateriile și alergenii la distanță.

Gama de funcții este atât de bogată și variată, încât ar putea satisface chiar și cele mai mari pretenții. Include: funcția de dezumidificare(ține sub control umiditatea și împiedică dezvoltarea mucegaiului), Sleep/Night mode(pentru ca nopțile tale să fie cât mai răcoroase și odihnitoare), Timer, funcția Turbo(pentru momentele în care îți vei dori o anumită temperatură într-un timp foarte scurt), etc.

Nivelul de zgomot al unității interioare ajunge la 62 dB, ce se aseamănă cu zgomotul din interiorul unei limuzine. Având în vedere capacitatea sa destul de mare, nu pot spune că sistemul de climatizare este unul zgomotos.

Kitul și serviciul de instalare nu sunt incluse în prețul produsului, însă le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • 24000 BTU,
  • filtru Full HD,
  • consum de energie extrem de mic

Contra:

  • nu este foarte silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat