Samsung AR18JSFNCWKNEU – o oază de răcoare în arşiţa verii

Având în vedere că suntem în plin sezon cald, fiecare persoană caută să îşi asigure un confort sporit al locuinţei, un confort ce presupune că, atunci când ajungi acasă după o zi grea la serviciu, să nu cauţi cu disperare un loc răcoros. Existenţa unui aparat de aer condiţionat este tot ce ai nevoie pentru a realiza acest lucru, pentru a te bucura de confortul locuinţei dar, în acelaşi timp, să şi economiseşti bani. Pentru a îndeplini toate aceste condiţii, propunem aparatul de aer condiţionat Samsung AR18JSFNCWKNEU. Are un preț de aproximativ de 3700 lei (verifică preț actualizatla care îl poţi achiziţiona.

Cu un design clasic, dar care se încadrează perfect în locuinţa ta, acest aparat de aer condiţionat este soluţia ideală pentru tine, indiferent dacă locuieşti la bloc sau la casă. Având în vedere că vorbim despre un produs care corespunde normelor în vigoare în materie de astfel de produse, acesta nu doar că se potriveşte ca şi aspect în locuinţa ta, dar se potriveşte şi din perspectiva funcţională.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Samsung AR18JSFNCWKNEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Întrucât are o capacitate de răcire de 17060 BTU şi o capacitate de încălzire de 20472 BTU, spaţiul căruia poate să îi fie destinat pentru a asigura o eficienţă sporită este cel al unei locuinţe de aproximativ 2 sau 3 camere. Eficienţa sa nu se măsoară doar în capacitatea de răcire sau încălzire, dar şi în capacitatea de a asigura un aer mult mai curat pentru întreaga familie.

Existenţa unui filtru de aer anti-bacterian, anti-alergic şi anti-virus îţi garantează rezultate foarte bune în materie de curăţare a aerului furnizat la interior şi protejează pe toată lumea împotriva oricăror elemente dăunătoare. Calitatea superioară a aerului furnizat la interior se datorează funcţiilor de care dispune, astfel că avem funcţia de ventilare ce îţi garantează recircularea aerului existent în cameră dar, în acelaşi timp, îţi asigură şi curăţarea sa, funcţia de încălzire, aceasta fiind cea care recomandă utilizarea aparatului de aer condiţionat Samsung pe timpul sezonului rece în cazul în care sistemul de încălzire pe care îl ai în locuinţă are nevoie de un mic ajutor.

Totodată, mai putem menţiona funcţia de răcire, clasica funcţie care face ca zilele de vară să nu mai fie un calvar pentru tine şi pentru familia ta, dar şi funcţia de dezumidificare, aceasta fiind cea care ajută la înlăturarea umidităţii din aer şi, astfel, ajutând la înlăturarea riscului de formare a bacteriilor sau mucegaiului. Nu în ultimul rând, funcţia de autocurăţare, despre care putem spune că este una dintre cele mai importante funcţii datorită capacităţii de curăţare şi prevenirii acumulării de bacterii sau de microbi, in interiorul device-ului, care pot afecta sănătatea ta şi a celor din jur.

Având în vedere că trebuie să ţinem cont nu numai de confortul locuinţei, ci şi de confortul portofelului, putem specifica faptul că acest aparat de aer condiţionat este şi unul destul de econom, nu doar modern. Această afirmaţie se bazează pe încadrarea sa în clasa de eficienţă energetică A pentru încălzire şi în clasa de eficienţă energetică A++ de răcire.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • funcţiile de care dispune
  • eficienţa energetică
  • uşurinţa de curăţare a filtrului

Contra:

  • kitul de instalare nu este inclus în preț

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.6
Consum de energie - 9.4

9.5

O alegere ideală

Samsung AR18JSFNCWKNEU este un aparat de aer condiționat ce îți asigură temperatura ideală pe o suprafață destul de mare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat