Samsung AR18HSFSAWKNEU – răcoare în zilele toride

În zilele de vară, atunci când temperatura este insuportabilă, canicula nu permite o relaxare confortabilă în propriul cămin, fiind necesar să ne creăm şi singuri acest confort. Achiziţia unui aparat de aer condiţionat care să menţină o temperatură optimă în zilele toride sau care să-ţi încălzească locuinţa atunci când este mai răcoare ar fi una dintre cele mai bune opţiuni. Pentru cei care doresc să aibă în fiecare moment temperatura optimă în întreaga casă, aparatul de aer condiţionat Samsung AR18HSFSAWKNEU este una din alegerile pe care le puteţi face. Totuşi, trebuie să mai ştiţi că preţul acestuia este mai ridicat, de aproximativ 4599 lei (verifică preț actualizat), şi poate reprezenta un dezavantaj pentru unii cumpărători, dar tehnologia de care dispune, funcţiile speciale şi consumul de energie electrică relativ redus îl pot justifica.

Aparatul de aer condițonat poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Chiar dacă îţi este teamă de consumul de energie electrică sau de aspectul inestetic al unui astfel de device, trebuie să ştii că tehnologia a evoluat şi în acest domeniu, astfel că vei avea de unde alege aparate economice şi cu un design inovator ce îţi vor înfrumuseţa casa.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Samsung AR18HSFSAWKNEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Samsung este un aparat de aer condiţionat modern şi inovator din punct al designului. Forma de triunghi de culoare albă îmbunătăţeşte nu numai aspectul estetic, ci şi performanţa acestuia, întrucât aerul circulă mai rapid şi pe o arie mai mare din casa ta. Dimensiunea interioară, de fapt aceasta fiind ceea ce te poate interesa, este de 1063 x 294 x 317 mm şi poate reprezenta un dezavantaj dacă doreşti să îl instalezi într-o garsonieră micuţă sau într-un apartament mai puţin spaţios.

Pe partea de caracteristici tehnice, ai un aparat cu o capacitate de răcire mare, de 17060 BTU, şi de încălzire de 20472 BTU, astfel fiind foarte rentabil pentru un apartament spaţios sau pentru o casă mai mare. Din punct de vedere al claselor de răcire/încălzire, se clasează în clasa de energie încălzire A şi clasa de energie răcire A++, ceea ce înseamnă că ai în faţă un aparat de aer condiţionat ce consumă puţin, astfel că facturile vor fi şi ele mai mici.

Tehnologia Digital Invert oferă eficienţă energetică, deoarece poate menţine temperatura dorită fără a opri şi porni aparatul, astfel consumându-se mai puţină energie. Un mic dezavantaj al acestui produs ar fi legat de kitul de instalare care nu este inclus, însă celelalte avantaje vin în sprijinul alegerii acestuia.

În ceea ce priveşte funcţiile de care dispune, aparatul de aer condiționat permite ventilarea, încălzirea şi dezumidificarea aerului. Totodată, mai vine şi cu următoarele funcţii de control precum Auto-Restart, Timer, Sleep/Night Mode sau Auto, ceea ce ne permite să utilizăm aparatul în funcţie de necesităţile de la un moment dat. Un avantaj al acestui electronasnic este legat de protecţia antibacteriană şi antialergică datorită filtrului Easy Filter ce se află în exteriorul unităţii interioare, în partea de deasupra.

Acesta poate fi scos şi curăţat cu uşurinţă, mai ales că avem la dispoziţie şi un indicator de curăţare a filtrului. În ceea ce priveşte poluarea fonică, zgomotul unităţii exterioare este de 65 dB şi al unităţii interioare este de 58 dB, fapt ce asigură un confort fonic, chiar dacă aparatul este pornit.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clase de eficienţe energetice la încălzire si răcire superioare
  • Funcţii multiple de control
  • Capacitate de răcire mare

Contra:

  • Prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.9
Consum de energie - 9.5

9.7

O alegere eficientă

Samsung AR18HSFSAWKNEU este unul dintre modelele premium ale producătorului, ce impresionează prin eleganță, dar mai ales prin eficiență.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat